Leer bij ons nieuwetijdse navigatieskills

Step up your game: Het probleem is niet dat we vastlopen. Het probleem is dat we vasthouden aan wat uitholt, doodloopt en niet meer werkt, omdat we over onvoldoende bewustzijn- en navigatie skills beschikken om een bezield leven te kunnen blijven leiden.

Herken jij?

bij jezelf of de mensen die je mag begeleiden…

het gevoel dat je jouw leven op een bepaald vlak ontgroeit?

dat wat eerder prima werkte, nu niet voldoende vervulling meer geeft?

 dat het eenzijdig voelt om de wereld puur op een intellectuele en rationele manier te benaderen? 

 dat de buitenwereld een (te) grote invloed op je heeft?

dat sturen op daadkracht, slim en sterk zijn, uitholt en steeds lastiger vol te houden is? 

We feel you;)

Word een Navigator

Volg je training in 3 stappen:

Navigator Level 1

Level UP

100% online

Direct zin in een game changer? Een ruimere blik op jezelf en het leven? Zonder teveel theorie en gericht op quick wins? Dan is deze training iets voor jou! 

Ben je nieuwsgierig wat navigeren vanuit een ruimer bewustzijn kan betekenen voor jouw kijken, denken, voelen, ervaren en doen? In deze training leer je in 11 lessen o.a. over street smart intuïtie skills en bewuste creatie. 

Straks €179  > Nu €85

Pre-sale: t/m 20 juli laagste instapprijs ooit. En kies je direct voor level 2, dan krijg je gratis toegang tot level 1.
Lees meer

Navigator Level 2

De Verdieping

100% online

Word een navigator! Voel jij trekkracht naar nieuwetijdse vaardigheden en herken je de roep naar groei en excitement in jezelf als het gaat om een verdere verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je klaar de VERDIEPING.

In deze training ontwikkel je in 20 lessen nieuwe skills die jouw ‘navigatie kompas’ versterken en het fundament vormen voor een ontwaakt en bezield leven. 

Straks €345  > Nu €199 (én ontvang level 1 gratis!)

Pre-sale: t/m 20 juli laagste instapprijs ooit. En kies je direct voor level 2, dan krijg je gratis toegang tot level 1.
Lees meer

Navigator Level 3

Meesterschap

4-daagse op locatie

Dive Deeper! Tijdens deze 4-daagse fysieke training duiken we de diepte in, voorbij ons dagelijkse (waak) bewustzijn. Onder onze begeleiding leer je leiding te nemen over je binnen- en buitenwereld en word je ontvankelijk voor intuïtieve en universele leiding.

Wil jij leren navigeren vanuit een ontwaakt bewustzijn, ontdekken wat werkelijk veerkrachtig maakt en nieuwe delen van jezelf aan spreken? Dan verwelkomen we je heel graag op onze trainingslocatie. 

Straks €1895 (incl. BTW) > Nu €1795 én ontvang level 1 & 2 gratis!

Kies je direct voor level 3, dan krijg je gratis toegang tot level 1 & 2 (t.w.v. €524)
Lees meer

Herken jij?

bij jezelf of de mensen die jij mag begeleiden…

het verlangen om veerkrachtiger om te kunnen gaan met wat er op jouw pad komt?

✔  het gevoel dat de dingen niet meer helemaal kloppen, out of sync raken?

✔  te weinig bezieling en richting in je leven en dat het leven wat leeg, oppervlakkig, saai of eenzaam kan voelen?

dat je jezelf te klein houdt?

✔  knagende gevoelens zoals onrust, vermoeidheid en overspanning, of stressvolle, grauwe, gedachten?

 

Word een navigator! Leer o.a.:

Aan het eind van onze trainingen:

Ervaar je een groter levenspotentieel en verdiep je jouw relatie met het leven

Kun je intuïtieve vermogens beter ‘vastpakken’ en inzetten

Ben je dagelijks bewuste creatie aan het toepassen

Kun je switchen tussen verschillende staten van bewustzijn

Ervaar je een grondhouding van vertrouwen

Ben je ontvankelijk voor intuïtieve en universele leiding

Heb je een dagelijkse practise ontwikkeld

Ben je een master in betekenisgeving

Heb je een sterkere presence ontwikkeld

The game called life

Wat als je zó ver zou kunnen uitzoomen dat je jouw leven als een magisch spel zou kunnen zien? Met jezelf in de hoofdrol, waarbij je steeds kiest vanuit welk level bewustzijn je het leven wilt beleven en benaderen. En je zou kunnen switchen tussen verschillende realiteiten en richtingen, omdat je het potentieel ervan kunt invoelen. 

Met het leven zoals we het kennen zijn we zo verweven, dat het ons nauwelijks lukt om eromheen te kijken. Hoewel we in potentie toegang hebben tot een veel ruimer bewustzijn, zijn we vaak niet in staat om een andere dimensies aan te spreken. 

“Ik wil op mijn 80ste kunnen zeggen dat ik alles uit het leven heb gehaald”.

Wat we daar meestal mee bedoelen zijn bucket list ervaringen, onze carrière, een rijke groep familie & vrienden etc… en dit zijn zeker mooie aspecten van het leven. Echter wanneer je het leven enkel op dit level bewandelt, zul je ook gaan merken dat vervulling van korte duur is en dat de innerlijke onderlaag onbewoond en onrustig blijft voelen.

Voel je van harte uitgenodigd om samen met ons nieuwetijdse navigatieskills te ontwikkelen om zo ‘levels’ aan jouw leven toe te voegen.

Lfs Bente & Edith

Reviews

Wat anderen zeggen:

Wat een verschil zou het hebben gemaakt als ik dit had geweten, beseft en beheerst had toen ik 20 was. Toch ben ik ontzettend dankbaar dat deze kennis en ervaring nu tot me is gekomen. Gun jezelf deze ontwikkeling, het leven wordt zoveel boeiender, lichter én simpeler.

– Suzan van der Wielen

Ik ben psycholoog en heb deze training van het begin tot en met het einde met zoveel interesse gevold. Rijke inhoud en oefeningen voor mezelf, maar ook voor in mijn praktijk. Ik verheug me op de 4-daagse training binnenkort;) 

– Nathalie Havermans

Essentiële skills en inzichten waarvan ik wens dat zoveel mogelijk mensen zich deze ook eigen maken. Wat zou de wereld er dan anders uitzien!

– Carin ten Hoed

Ik ben iemand met veel ervaring op spiritueel gebied, en ik heb het altijd lastig gevonden om inhoud toepasbaar en toegankelijk te maken voor de mensen om mij heen, zodat ze er ook echt iets mee kunnen. Hoe jullie dit street smart hebben weten te vertalen naar het dag dagelijkse is in 1 woord SUPER. 

– Sanne Hesseling

Iets voor jou?

  • Heb je een verdiepende interesse in persoonlijke groei en ben jij iemand die het verder zoekt dan de gangbare trainingen en opleidingen? 

  • Maakt je hart een sprongetje bij het lezen van de inhoud en krijg je een fijn gevoel bij ons?

  • Of ben je psycholoog, therapeut of coach en zoek je waardevolle tools die direct toepasbaar zijn om te integreren in jouw praktijk?

Dan zit je goed;) 

 

Heb je interesse in bewustzijnsgroei, intuïtieve ontwikkeling en spiritualiteit, maar ben je écht op zoek naar de praktische toepasbaarheid? We feel you! 

Edith & Bente

Over de opleiders

Edith Horsting en Bente Heijtel zijn de auteurs van Check-in Cards en de oprichters en opleiders van de Check-in Academy én Check-in @Work. Wat hen met stip op nummer 1 verbindt? Hun eindeloze interesse in bewustzijnsgroei en hun aardse en ervaringsgerichte benadering. 

“We hebben in onze eigen ontwikkeling ervaren dat er in de verschillende wijsheidstradities, (wetenschappelijke) methodes en spirituele stromingen prachtige puzzelstukjes verscholen liggen, maar dat de concrete handvatten vaak ontbreken. En dat is nou precies wat wij zelf zo belangrijk vinden: dat je er werkelijk iets mee kunt.”

Edith Horsting

Opleider

Wat Edith van jongs af aan al boeit is mensen begeleiden in het steeds subtieler afstemmen en begrijpen van hun binnenwereld in een betekenisvolle wisselwerking met de buitenwereld. Hoe meer je bewustzijn verruimt hoe meer toegang je hebt tot een oneindige, direct toegankelijke wijsheid en potentie. Daar een leven lang in doorgeven en in blijven leren is wat zij het liefste doet.

Sinds 2009 werkt zij als coach en trainer binnen diverse (corporate) organisaties. Ze is o.a opgeleid aan the Coaching- en Counselling Europe in Den Haag, volgde de coachopleiding aan het Emotie Expertise Centrum en nam 3 keer deel aan de 9-daagse School for the Work (van Byron Katie). Verder zij opgeleid in Deep Democracy (level 1 t/m 3), NLP Practitioner, Geweldloze Communicatie, Hatha en Yin Yoga en volgde het certificeringstraject van de Wim Hof Methode. Momenteel volgt zij de 4-jarige opleiding tot Haptotherapeut.

“Wanneer je de verbinding aangaat met wat er leeft in jou, je omgeving én met wat realiteit is, is het bijna magisch om te merken hoeveel verbinding, helderheid en rust er ontstaat in zowel jouw binnen- als buitenwereld”.

Bente Heijtel

Opleider

Bente laat zich van kleins af aan al leiden door een sterk innerlijk kompas en rond haar 15e ontspringt haar diepgewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling. Het leven zelf is haar grootste studie en door de jaren heen kiest ze een ervaringsgerichte weg om zichzelf verder te ontwikkelen, want ze weet; there is so much more to life. Éen van haar grootste teachers is Penney Peirce: een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling wereldwijd.

Sinds 2009 werkt Bente als coach & trainer en faciliteert zij uiteenlopende trajecten binnen verschillende (corporate) organisaties, waarbij persoonlijke ontwikkeling altijd het fundament vormt om tot professionele ontwikkeling te komen. Tot 2013 werkt zij onder de vlag van een Coaching & Trainersbureau, sindsdien samen met Edith onder eigen naam.

Bente is naast haar studie Communicatie, opgeleid in de Lichaamsgerichte Psychologie en volgde de Coach opleiding aan het Emotie Expertise Centrum. In het gedachtengoed van Deep Democracy (level 1 t/m 3) vond zij een concrete methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Daarnaast werkt zij graag met het fundament van Geweldloze Communicatie, omdat het je leert spreken vanuit een dieper contact met je eigen binnenwereld. Adem- energie en ontspanningswerk leerde ze o.a. tijdens de 3 jarige Transformatieve Yoga opleiding en haar Mindfulness opleiding. En het certificeringstraject in de Wim Hof methode leerde haar o.a. over de kracht van mindset & koudetraining. Recent volgde zij Transformational Presence, op basis van de betekenisvolle boeken van Alan Seale. 

Word een Navigator

volg je training in 3 stappen:

Navigator Level 1

Level-UP

100% online

Lees meer

Tip: Kies je direct voor level 2, dan krijg je gratis toegang tot level 1.

Navigator Level 2

Verdieping

100% online

Lees meer

Tip: Kies je direct voor level 2, dan krijg je gratis toegang tot level 1.

Navigator Level 3

Meesterschap

4-daagse op locatie

Lees meer

Tip: Kies je direct voor level 3, dan krijg je gratis toegang tot onze online programma’s level 1&2.

De praktische vertaling van het werk van o.a. deze toughtleaders vind je terug in onze training.

Geïnspireerd door het werk van:

Ph.D Lisa Miller

Lisa Miller is hoogleraar aan Columbia University & oprichter van het Spirituality Mind Body Institute. Haar baanbrekend onderzoek, geschreven artikelen en boeken over spiritualiteit in link naar veerkracht zijn waanzinnig inspirerend en richting gevend.

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle helpt talloze mensen over de hele wereld een staat van levendige innerlijke vrede in hun dagelijks leven te ervaren. Zijn leringen richten zich op de betekenis en kracht van aanwezigheid, de ontwaakte bewustzijnsstaat, die het ego denken overstijgt.

Penney Peirce

Penney Peirce is een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en verwondert ons al jaren met al haar boeken & trainingen. Ze is een echte visionair en gespecialiseerd in innerlijke energiedynamiek, uitgebreide perceptie en transformatie. 

Mooji

Mooji is een spiritueel leraar naar wie je eindeloos kunt luisteren. Tijdens zijn podcasts en satsangs helpt hij je om jezelf vrij te maken van de vele manieren waarop het ego zich in jou manifesteert. Mooji wordt gezien als een lichtbron in deze wereld. Zijn aanwezigheid, wijsheid en begeleiding wijzen ons op wie we zijn, zonder de beperkingen van je geconditioneerde zelf.

Vera Helleman

Vera Helleman is de enige Nederlander in dit rijtje, maar verdient wat ons betreft een plek op het wereld podium. Vera is een visionair, helder voelend en is oprichter van het Emotie Expertise Centrum. Vera is uitmuntend in het overbrengen van energetische logica en begeleidt mensen vanuit de non-dualiteit in het proces van het ontwaken van je ware potentieel. 

Alan Seale

Alan Seale is bekroond auteur, inspirerend spreker, leiderschap- en transformatiecoach en oprichter & directeur van the centre for Transformational Presence — A way of showing up to life and leadership. Met zijn werk inspireert hij mensen wereldwijd om verder te kijken dan de geijkte op kennis en onderzoek gebaseerde methodes en meer ontdekkingsgerichte, intuïtieve en creatieve benaderingen te gebruiken.

F.A.Q.

Met nieuwetijdse navigatieskills bedoelen wij het aanspreken en ontwikkelen van vaardigheden en vermogens, waardoor mensen lichter en met meer bezieling door het leven kunnen navigeren. Hierbij maken wij gebruik van een combinatie van intuïtieve, emotionele, spirituele en holistische benaderingen.

Direct na inschrijving krijg je toegang tot de online training en community. Naast de inhoud, heb je in de online omgeving dus de mogelijkheid om vragen te stellen aan medecursisten of aan ons zelf. Wij checken dit een aantal keer per week beantwoorden de vragen zelf.

OUD Direct na je inschrijving krijg je toegang tot de community. Hier kun je altijd onderling contact kunnen hebben, een vraag stellen en elkaar zo helpen en inspireren. Wat wij terughoren is dat het heel verrijkend en leuk kan zijn om met gelijkgestemden ervaringen te delen. Ook zullen wij zelf regelmatig actief zijn in de community om eventuele vragen te beantwoorden.

Als je toch de voorkeur geeft aan aanvullende één-op-één begeleiding, stuur ons dan even een mailtje.

Onze trainingen verdiepen en verrijken jouw persoonlijke ontwikkeling en versterken je persoonlijk leiderschap. Je ontwikkelt meer stuur- en veerkracht, waardoor je zeker ook steviger staat in je werk en in de uitdagingen die er dagelijks op je pad komen. 

Direct na aanschaf van de training ontvang je een factuur, zodat je deze (indien van toepassing) kunt indienen bij je werkgever. 

Als de teksten op deze pagina resoneren, dan zit je goed. Je krijgt juist hele concrete en praktische handvatten mee om krachtig te navigeren vanuit een ruimer bewustzijn. In deze training behandelen we geen technieken voor aura lezen, reading of healing. 

Ja. We kiezen in ons opleidingsaanbod bewust voor een combinatie van online programma’s en een fysieke training, zodat we in de fysieke opleiding gecomprimeerd kunnen houden en toch de diepte in kunnen gaan. Om deze reden hanteren wij het als voorwaarde dat je bij aanvang van de 4-daagse de online training reeds gevolgd hebt, ongeacht je werkervaring en gevolgde opleidingen. Nice to know: Als je je direct inschrijft voor de 4-daagse opleiding, krijg je gratis toegang tot de online trainingen level 1 en 2 (t.w.v. € 444)!

Dat kan. Stuur je mailtje naar info@check-inacademy.com, of ga direct naar de contactpagina en je ontvangt van ons een overzicht met de mogelijkheden en kosten. 

Ja, hier staan we zeker voor open. Stuur ons even een mailtje naar info@check-inacademy.com of ga direct naar de contactpagina.

Ja, dit staat er los van. Naast de Check-in Academy zijn we tevens oprichters van Check-in Cards. Hoewel onze kaartensets en producten mooi ondersteunend kunnen zijn, bieden de online trainingen én de fysieke 4-daagse opleiding echt iets anders. Hierbij staat het aanspreken en aanleren van nieuwetijdse navigatieskills centraal. 

Via onze nieuwsbrief (max 1x p.m.) blijf je op de hoogte van alle toekomstige ontwikkelingen, trainingen en producten. Je kunt je hiervoor aanmelden via de volgende link: aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

(max 1x p.m.)