Over ons

Bewustzijnsgroei

Edith Horsting en Bente Heijtel zijn de auteurs van Check-in Cards en de oprichters en opleiders van de Check-in Academy én Check-in @Work. Wat hun met stip op nummer 1 verbindt is hun eindeloze interesse in bewustzijnsgroei. Samen te vatten in de kernvraag: Hoe navigeer je door het leven vanuit een ruimer bewustzijn? In hun ogen DE WEG naar meer bezieling en een lichter leven. 

Met onze producten en trainingen bieden wij concrete handvatten om nieuwetijdse navigatieskills te ontwikkelen. 

“We hebben in onze eigen ontwikkeling ervaren dat er in de verschillende wijsheidstradities, (wetenschappelijke) methodes én ook in spiritualiteit prachtige puzzelstukjes verscholen liggen, maar dat de concrete handvatten vaak ontbreken. En dat is nou precies wat wij zelf zo belangrijk vinden: dat je er werkelijk iets mee kunt.” 

Check-in Cards

Onze producten ontdekken?

Hoe uitdagend is het, in alles wat het leven van je vraagt, om voorbij de oppervlakte van je bestaan te kijken en met regelmaat in te checken bij jezelf?

Het is de missie van Check-in Cards om van inchecken een dagelijkse gewoonte te maken. Want het geheim van ons geluk, onze toekomst en onze groei ligt verscholen in de dagelijkse afstemming met onszelf, elkaar én het leven zelf. Met de verschillende Check-in Cards producten reiken we je hier de handvatten voor aan. 

Naar de webshop

Check-in Academy

Leer in 3 levels nieuwetijdse navigatieskills

Step up your game: Het probleem is niet dat we vastlopen. Het probleem is dat we vasthouden aan wat uitholt, doodloopt en niet meer werkt, omdat we over onvoldoende bewustzijn & navigatie skills beschikken om een bezield leven te kunnen blijven leiden.

Word een navigator! Voel jij trekkracht naar nieuwetijdse vaardigheden en herken je de roep naar groei en excitement in jezelf als het gaat om een verdere verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn onze trainingen wellicht iets voor jou!

Naar onze opleidingen

Check-in @Work

Werken vanuit een ruimer bewustzijn = navigeren naar succes!

Sinds 2009 begeleiden wij trajecten binnen organisaties. Hierbij kun je denken aan coaching, maar ook het faciliteren van workshops, reset dagen, team- en leiderschapstrainingen.

Ons expertise: 

  • Het ontwikkelen van een sterke presence: a way of showing up to life and leadership.
  • Mentaal-, emotionele veerkracht: omgaan met uitdagende situaties.
  • Verdiepende Check-in sessies: het echte gesprek op werk.
Aabod binnen organisaties

Over Edith & Bente

Edith Horsting

Opleider

Wat Edith van jongs af aan al boeit is mensen begeleiden in het steeds subtieler afstemmen en begrijpen van hun binnenwereld in een betekenisvolle wisselwerking met de buitenwereld. Hoe meer je bewustzijn verruimt hoe meer toegang je hebt tot een oneindige, direct toegankelijke wijsheid en potentie. Daar een leven lang in doorgeven en in blijven leren is wat zij het liefste doet.

Sinds 2009 werkt zij als coach en trainer binnen diverse (corporate) organisaties. Ze is o.a opgeleid aan the Coaching- en Counselling Europe in Den Haag, volgde de coachopleiding aan het Emotie Expertise Centrum en nam 3 keer deel aan de 9-daagse School for the Work (van Byron Katie). Verder zij opgeleid in Deep Democracy (level 1 t/m 3), NLP Practitioner, Geweldloze Communicatie, Hatha en Yin Yoga en volgde het certificeringstraject van de Wim Hof Methode. Momenteel volgt zij de 4-jarige opleiding tot Haptotherapeut.

“Wanneer je de verbinding aangaat met wat er leeft in jou, je omgeving én met wat realiteit is, is het bijna magisch om te merken hoeveel verbinding, helderheid en rust er ontstaat in zowel jouw binnen- als buitenwereld”.

Bente Heijtel

Opleider

Bente laat zich van kleins af aan al leiden door een sterk innerlijk kompas en rond haar 15e ontspringt haar diepgewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling. Het leven zelf is haar grootste studie en door de jaren heen kiest ze een ervaringsgerichte weg om zichzelf verder te ontwikkelen, want ze weet; there is so much more to life. Éen van haar grootste teachers is Penney Peirce: een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling wereldwijd.

Sinds 2009 werkt Bente als coach & trainer en faciliteert zij uiteenlopende trajecten binnen verschillende (corporate) organisaties, waarbij persoonlijke ontwikkeling altijd het fundament vormt om tot professionele ontwikkeling te komen. Tot 2013 werkt zij onder de vlag van een Coaching & Trainersbureau, sindsdien samen met Edith onder eigen naam.

Bente is naast haar studie Communicatie, opgeleid in de Lichaamsgerichte Psychologie en volgde de Coach opleiding aan het Emotie Expertise Centrum. In het gedachtengoed van Deep Democracy (level 1 t/m 3) vond zij een concrete methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Daarnaast werkt zij graag met het fundament van Geweldloze Communicatie, omdat het je leert spreken vanuit een dieper contact met je eigen binnenwereld. Adem- energie en ontspanningswerk leerde ze o.a. tijdens de 3 jarige Transformatieve Yoga opleiding en haar Mindfulness opleiding. En het certificeringstraject in de Wim Hof methode leerde haar o.a. over de kracht van mindset & koudetraining. Recent volgde zij Transformational Presence, op basis van de betekenisvolle boeken van Alan Seale. 

Neem gerust contact op!

 Heb je een vraag over onze producten of interesse in onze trajecten?

Naar contact