Retouren

Retourbeleid

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je jouw producten wilt retourneren en/of vervangen. Dit doe je door te mailen naar info@check-incards.com onder vermelding van je naam, het adres van bezorging en je ordernummer. 

Verzenden

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het product binnen 14 dagen retour te sturen. Hierbij dien je te kunnen bewijzen dat je het product tijdig hebt teruggestuurd door middel van een verzendbewijs met track & trace optie, zodat wij het product kunnen volgen en traceren.

Producten retourneer je (indien mogelijk) in de originele verpakking. Laat in ieder geval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door jouw naam en ordernummer op een briefje schrijven en bij te voegen.

Retour adres

Retourneren kan aan het volgende adres: Amsteldijk Noord 120, 1183 TJ, Amstelveen.

Terugbetaling

De verzendkosten voor het retoursturen van je aankoop worden niet vergoed door Check-in Cards. Wanneer wij tijdig op de hoogte zijn gesteld van het retourverzoek, wij het in ongeschonden en complete staat retour hebben ontvangen én (kan worden aangetoond dat) de terugzending bijtijds heeft plaatsgevonden, storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten terug.