Masterclass: Luister op je eigen moment onze masterclass 

Check-in Academy

Leer nieuwetijdse navigatieskills

  • Ervaar het leven voorbij conditioneringen, ratio, cognitie.

  • Benader situaties vanuit een (veel) ruimer bewustzijn.

  • Word ontvankelijk voor intuïtieve en universele leiding.

  • Pas bewuste creatie dagelijks toe.

  • Ontwikkel een sterk levenskompas.

Heb je interesse in bewustzijnsgroei, intuïtieve ontwikkeling en spiritualiteit, maar ben je écht op zoek naar de praktische toepasbaarheid? We feel you! 

ONZE PROGRAMMA’S HELPEN JE OM VOL VERTROUWEN EN VERWONDERING DOOR  HET LEVEN TE NAVIGEREN.

€77

Level-UP

Direct zin in een game changer? Een ruimere blik op jezelf en het leven? Zonder teveel theorie, maar gericht op quick wins? Dan is Level UP iets voor jou! 

Ben je nieuwsgierig wat een ruimer bewustzijn kan betekenen voor jouw kijken, denken, voelen, ervaren en doen? In deze training leer je in 10 lessen o.a. over street smart intuïtie skills, bewuste creatie en next level thinking. 

Lees meer

€299

Navigator

Word een navigator! Voel jij trekkracht naar nieuwetijdse vaardigheden en herken je de roep naar groei en excitement in jezelf als het gaat om een verdere verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je klaar de NAVIGATOR.

In deze training ontwikkel je in 20 lessen nieuwe navigatie skills die jouw ‘levens kompas’ versterken en het fundament vormen voor een ontwaakt en bezield leven. 

Lees meer

€1799

Levenskompas

Dive Deeper! Tijdens deze 4-daagse fysieke training, duiken we de diepte in, voorbij ons dagelijkse (waak) bewustzijn. Onder onze begeleiding leer je leiding te nemen over je binnen- en buitenwereld word je ontvankelijk voor intuïtieve en universele leiding.

Wil jij leren navigeren vanuit een ontwaakt bewustzijn, ontdekken wat werkelijk veerkrachtig maakt, nieuwe delen van jezelf aan spreken? Dan verwelkomen we je heel graag op onze trainingslocatie. 

Lees meer

The game called life

Wat als je zó ver zou kunnen uitzoomen dat je jouw leven als een magisch spel zou kunnen zien? Met jezelf in de hoofdrol, waarbij je steeds kiest vanuit welk level bewustzijn je het leven wilt beleven en benaderen. En je zou kunnen switchen tussen verschillende realiteiten en outcomes, omdat je het potentieel ervan kunt invoelen. 

Met het leven zoals we het kennen zijn we zo verweven, dat het ons nauwelijks lukt om eromheen te kijken. Terwijl we in potentie toegang hebben tot een veel ruimer bewustzijn, maar vaak niet geleerd hebben hoe we andere dimensies aan kunnen spreken. 

“Ik wil op mijn 80ste kunnen zeggen dat ik alles uit het leven heb gehaald”.

Wat we daar meestal mee bedoelen zijn bucket list ervaringen, onze carrière, een rijke groep familie & vrienden etc… en dat is natuurlijk ook een mooi onderdeel van het leven, maar wie het leven puur op dit level bewandelt, weet ook dat vervulling van korte duur is en zal misschien ook ervaren dat de innerlijke onderlaag onbewoond en onrustig kan voelen.

Voel je van harte uitgenodigd om samen met ons ‘levels’ aan jouw leven toe te voegen en nieuwetijdse skills te ontwikkelen.

Lfs Bente & Edith

Iets voor jou?

  • Ben jij iemand die het verder zoekt dan de gangbare trainingen en opleidingen?
  • Maakt je hart een sprongetje bij het lezen van de inhoud en krijg je een fijn gevoel bij ons?
  • Heb je een verdiepende interesse in bewustzijnsgroei, intuïtieve ontwikkeling en spiritualiteit, maar ben je wel écht op zoek naar de praktische toepasbaarheid? 

Dan zit je goed;)

Met onze trainingen ontwikkel je nieuwetijdse navigatie skills, waardoor je lichter en vol vertrouwen door het leven kunt navigeren.

Ontwikkeld voor iedereen met een verdiepende interesse in persoonlijke ontwikkeling, maar biedt ook voor psychologen, therapeuten en coaches waardevolle tools die direct toepasbaar zijn om te integreren in eigen praktijk. 

 

Leer actief switchen tussen verschillende lagen van bewustzijn

Reviews

Wat anderen zeggen:

Meer reviews

Had ik dit geweten/beseft/beheerst toen ik 20 was; wat een verschil had dat gemaakt. Toch ben ik ontzettend dankbaar dat deze kennis nu tot me is gekomen. Gun jezelf deze ontwikkeling, het leven wordt zoveel interessanter, lichter én simpeler.

– Suzan van der Wielen

Ik ben psycholoog en heb deze training met zoveel interesse gevold. Rijke inhoud en oefeningen voor mezelf, maar ook voor in de praktijk. Ik hoop stiekem al op een vervolg;) 

– Nathalie Havermans

Essentiële skills en inzichten waarvan ik wens dat zoveel mogelijk mensen zich deze ook eigen maken. Wat zou de wereld er dan anders uitzien!

– Carin ten Hoed

Ik ben iemand met veel ervaring op spiritueel gebied, en ik heb het altijd lastig gevonden om inhoud toepasbaar en toegankelijk te maken voor de mensen om mij heen, zodat ze er ook echt iets mee kunnen. Hoe jullie dit street smart hebben weten te vertalen naar het dag dagelijkse is in 1 woord SUPER. 

– Sanne Hesseling
Edith & Bente

Over de opleiders

Edith Horsting

Opleider

Wat Edith van jongs af aan al boeit is mensen begeleiden in het steeds subtieler afstemmen en begrijpen van hun binnenwereld in een betekenisvolle wisselwerking met de buitenwereld. Hoe meer je bewustzijn verruimt hoe meer toegang je hebt tot een oneindige, direct toegankelijke wijsheid en potentie. Daar een leven lang in doorgeven en in blijven leren is wat zij het liefste doet.

Sinds 2009 werkt zij als coach en trainer binnen diverse (corporate) organisaties. Ze is o.a opgeleid aan the Coaching- en Counselling Europe in Den Haag, volgde de coachopleiding aan het Emotie Expertise Centrum en nam 3 keer deel aan de 9-daagse School for the Work (van Byron Katie). Verder zij opgeleid in Deep Democracy (level 1 t/m 3), NLP Practitioner, Geweldloze Communicatie, Hatha en Yin Yoga en volgde het certificeringstraject van de Wim Hof Methode. Momenteel volgt zij de 4-jarige opleiding tot Haptotherapeut.

“Wanneer je de verbinding aangaat met wat er leeft in jou, je omgeving én met wat realiteit is, is het bijna magisch om te merken hoeveel verbinding, helderheid en rust er ontstaat in zowel jouw binnen- als buitenwereld”.

Bente Heijtel

Opleider

Bente laat zich van kleins af aan al leiden door een sterk innerlijk kompas en rond haar 15e ontspringt haar diepgewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling. Het leven zelf is haar grootste studie en door de jaren heen kiest ze een ervaringsgerichte weg om zichzelf verder te ontwikkelen, want ze weet; there is so much more to life. Éen van haar grootste teachers is Penney Peirce: een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling wereldwijd.

Sinds 2009 werkt Bente als coach & trainer en faciliteert zij uiteenlopende trajecten binnen verschillende (corporate) organisaties, waarbij persoonlijke ontwikkeling altijd het fundament vormt om tot professionele ontwikkeling te komen. Tot 2013 werkt zij onder de vlag van een Coaching & Trainersbureau, sindsdien samen met Edith onder eigen naam.

Bente is naast haar studie Communicatie, opgeleid in de Lichaamsgerichte Psychologie en volgde de Coach opleiding aan het Emotie Expertise Centrum. In het gedachtengoed van Deep Democracy (level 1 t/m 3) vond zij een concrete methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Daarnaast werkt zij graag met het fundament van Geweldloze Communicatie, omdat het je leert spreken vanuit een dieper contact met je eigen binnenwereld. Adem- energie en ontspanningswerk leerde ze o.a. tijdens de 3 jarige Transformatieve Yoga opleiding en haar Mindfulness opleiding. En het certificeringstraject in de Wim Hof methode leerde haar o.a. over de kracht van mindset & koudetraining. Recent volgde zij Transformational Presence, op basis van de betekenisvolle boeken van Alan Seale. 

Maak ook kennis met onze Check-in Cards.

Ontdek onze webshop vol fijne producten om in te checken bij jezelf en elkaar! 

Check-in bij jezelf en elkaar met diverse inhoudelijke kaartensets die je innerlijke wijsheid aanspreken.

Naar de shop

F.A.Q.

Ja, je kunt op elk moment starten met de training en je kunt het programma in je eigen tempo doorlopen. 

Hoewel er geen één-op-één begeleiding in de online programma’s zitten, kun je ons wel altijd een mail sturen met je vraag zodat we je verder kunnen helpen in jouw proces.

Ja dit is een voorwaarde ongeacht je opleiding en werkervaring. Nice to know: bij inschrijving voor de fysieke opleiding kun je de online cursus met een aantrekkelijke korting aanschaffen.

Als de teksten op deze pagina resoneren, dan zit je goed. We kiezen in deze training juist voor een heel concrete en praktische handvatten om krachtig te leren navigeren vanuit een ruimer bewustzijn. In deze training behandelen we geen technieken voor aura lezen, reading of healing. 

Dat kan. Stuur je mailtje naar info@check-inacademy.com en je ontvangt van ons een overzicht met de mogelijkheden en kosten. 

Onze trainingen verdiep en verrijken jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt meer stuur- en veerkracht, waardoor je zeker ook steviger staat in je werk en in de uitdagingen die er dagelijks op je pad komen. 

Ja hier staan we zeker voor open. Stuur ons even een mailtje naar info@check-inacademy.com.

Via onze nieuwsbrief (max 1x p.m.) blijf je op de hoogte van alle toekomstige ontwikkelingen, trainingen en producten. Je kunt je hiervoor aanmelden via de volgende link: aanmelden nieuwsbrief