.

Digitale werkbladen

12.95

WERKBLADEN ZIJN NIET LOS VERKRIJGBAAR, ALLEEN IN COMBINATIE MET DE FYSIEKE CARD DECK

Afstemmen op groei: een terug- en vooruitblik

Je bent altijd in ontwikkeling en het is waardevol om hier af en toe bij stil te staan. Om je bewust te verbinden met waar je nu staat, je levenslessen te verankeren en opnieuw te kiezen voor wat inspireert. Met elk stukje levenservaring ontdek, verinnerlijk en verdiep je jouw eerdere waarneming en navigeer je naar een steeds ruimer bewustzijn.

Op voorraad

REFLECTIE OP VERSCHILLENDE TERREINEN

  • In het doorlopen van de vragen kun je kijken wat er spontaan in je opkomt. Je kunt ook een aantal specifieke vlakken en/of rollen in gedachten nemen:
  • Bij rollen kun je denken aan jezelf als: partner, ouder, dochter/zoon, broer/zus, collega, teamgenoot, vriend/vriendin etc.
  • Bij vlakken kun je denken aan: familie, vriendschappen, werk, hobby’s, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, financiën, gezondheid etc.

Ontdek meer

Waar Check-in Cards zich richt op dagelijkse afstemming, legt Check Points de nadruk op het verankeren van levenservaring en het bewust afstemmen op groei.

Hierbij kun je denken aan:

+ Afsluiting van een periode

+ Begin van een nieuwe fase

+ Jaarwisseling

+ Onverwachte wendingen

+ Mijlpalen

+ Vakanties

+ Retraites

Check Points is ontwikkeld voor zowel individueel gebruik als voor stellen, vrienden, familieleden en collega’s die op een andere laag het gesprek willen voeren.

Check Points bevat 7 thema’s: Aandacht, Groei, Connectie, Flow, Afstemming, Vertrouwen en Schaduw.

Door af en toe in te checken met Check Points, zul je meer invloed ervaren op je eigen gemoedstoestand, perspectief, communicatie en handelen. “Pro-active people carry their own weather with them”. Zo kun je dus ook een beetje kijken naar deze set kaarten. 

Geen beoordelingen om te tonen
Geen beoordelingen om te tonen

Andere suggesties…

Kaarthouders

Hand

12.50

Card Decks

Flow Cards

19.95
14.95