PRE-SALE: NAVIGATOR is te volgen vanaf 1 juli. Tot die tijd 50% korting

Online training

Word een NAVIGATOR

Het probleem is niet dat we vastlopen. Het probleem is dat we vasthouden aan wat uitholt, doodloopt en niet meer werkt, omdat we over onvoldoende bewustzijn & navigatie skills beschikken om een bezield leven te kunnen blijven leiden. 

Ervaar jij?

 • het gevoel dat de dingen niet meer helemaal kloppen, out of sync raken?

 • dat je jouw huidige leven op een bepaald vlak ontgroeid?

 • dat sturen op daadkracht, slim en sterk zijn, uitholt en steeds lastiger vol te houden is?

 • het als eenzijdig om de wereld puur op een intellectuele manier te kennen?

 • weinig bezieling en richting in je leven?

 • dat het leven wat leeg, oppervlakkig, saai of eenzaam kan zijn?

 • knagende gevoelens als onrust, vermoeidheid en overspanning?

 • stressvolle of grauwe gedachten?

 • dat de buitenwereld een (te) grote invloed op jou heeft?

Herken je het gevoel dat je leven wat out of sync is geraakt? Alsof het ‘jasje’ je ergens niet meer helemaal lekker past? Vaak weten we diep van binnen dat er in onszelf of in de buitenwereld iets wil verschuiven, maar ervaren we deze roep naar groei vooral als ongemakkelijk en confronterend. 

Wat het ook is dat jouw gevoel van onrust veroorzaakt, als we niet wakker genoeg zijn trekken we de onterechte conclusie dat er iets ‘mis’ met ons is. Je bent hierin niet alleen. Er is een grote shift gaande. Sturen op ego, daadkracht en cognitie begint voor veel van ons flink te haperen, maar we weten nog niet hoe het anders kan. Ben jij er aantoe om te leren navigeren vanuit een ontwaakt bewustzijn, waardoor je meer richting, vertrouwen en bezieling zult ervaren en veerkrachtiger om kunt gaan met wat er op je pad komt? 

Iets voor jou?

 • Voel jij trekkracht naar nieuwetijdse vaardigheden en herken je de roep naar groei én de excitement in jezelf als het gaat om een verdere verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling? 
 • Ben jij iemand die het verder zoekt dan de gangbare trainingen en opleidingen?
 • Maakt je hart een sprongetje bij het lezen van de inhoud en krijg je een fijn gevoel bij ons?
 • Heb je een verdiepende interesse in bewustzijnsgroei, intuïtieve ontwikkeling en spiritualiteit, maar ben je wel écht op zoek naar de praktische toepasbaarheid? 

Dan is de NAVIGATOR echt iets voor jou!;)

Ontwikkeld voor iedereen met een verdiepende interesse in persoonlijke ontwikkeling, maar biedt ook voor psychologen, therapeuten en coaches waardevolle tools die direct toepasbaar zijn om te integreren in eigen praktijk.

 

Navigeren vanuit een ontwaakt bewustzijn

Over de lessen: 

In deze training ontwikkel je in 20 lessen nieuwetijdse navigatie skills die het fundament vormen voor een ontwaakt en bezield leven. 

Overkomt het leven je of ben je bewust aan het navigeren en creëren? In deze introductie les staat centraal: Het leven heeft invloed op mij en ik heb invloed op het leven. Maar wat ik creëer hangt af van de ruimte van mijn bewustzijn op dat moment. 

Geef je aandacht aan het heden, besteed aandacht aan je gedrag, aan je reacties, stemmingen, gedachten, emoties, angsten en verlangens zoals ze zich in het heden aan je voordoen. Daar is het verleden in je. Je kunt jezelf niet vinden door naar je verleden te gaan. Je vindt jezelf door in het heden te komen. Alles wat nodig is om terug te zien en voelen zal zich daar aan je laten zien. 

Het leven staat niet stil, sterker nog: ons leeftempo is hoog. We willen van alles (en vooral niks missen) en gaan op in alles wat het leven van ons vraagt. Hoe leuk en plezierig al die losse momenten bij elkaar ook kunnen zijn, ergens begint het te knagen en raken we afgesneden van onszelf, onze innerlijke leiding…

Leegte of ongemak vinden we ingewikkeld en willen we liever niet…. (gat donut)

Een sterk innerlijk kompas gaat over het ervaren van leiding: Van binnenuit, maar ook buitenaf. Dat je ervaart dat je geleid wordt. Er niet helemaal alleen voor staat.  

observator introduceren …. filmpje bird 1 en bird 2.

Ons uitvoerend bewustzijn Doe modus (horizontaal uitleggen)

Verticaal uitleggen 

Center jezelf, tentakels terug trekken, aandacht onder je huid

hoe stem je af slide

eckhart tolle podcast.. 

slide wel/niet afgestemd? 

filmpje Elizabeth Gilbert (of eigen versie maken)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

verschil religie en spiritualiteit. 

1: richting afstemming

2: bewuste creatie

slide 94 (expanding bal Penney Peirce + slide presence.

in je verlangen stappen, zit al in jou

1: richting afstemming

2: bewuste creatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Je nieuwste grootste prioriteit 

Ontdek: de donut 

Bal van bewustzijn

Horizontaal/ verticale afstemming 

proces van afstemmen, * gevoelens reguleren (re-balancing)

Jezelf centeren, grounden  (voelen)

Oefening jezelf in de deuropening

Being ervaren

Keynote Presentation

12 pm – 14 pm

Adam Green – Future of Coding

14 pm – 15 pm

Lisa Stinson – Mindset Training

15 pm – 16 pm

Discussion and Q&A

16 pm – 17 pm

Word een Navigator

Aan het eind van deze training:

 • Beschik je over nieuwe navigatie skills
 • Kijk je met andere ogen naar jezelf en het leven
 • Heb je een dagelijkse practice ontwikkeld 
 • Ben je ontvankelijk voor intuïtieve en universele leiding
 • Ben je dagelijks bewuste creatie aan het toepassen
 • Kun je switchen tussen verschillende staten van bewustzijn
 • Weet je naar welke stem je te luisteren hebt
 • Heb je een sterkere presence ontwikkeld. 
 • Ervaar je meer regie, vertrouwen & bezieling 
Dicect starten
Reviews

Wat anderen zeggen:

Had ik dit geweten/beseft/beheerst toen ik 20 was; wat een verschil had dat gemaakt. Toch ben ik ontzettend dankbaar dat deze kennis nu tot me is gekomen. Gun jezelf deze ontwikkeling, het leven wordt zoveel interessanter, lichter én simpeler.

– Suzan van der Wielen

Ik ben psycholoog en heb deze training met zoveel interesse gevold. Rijke inhoud en oefeningen voor mezelf, maar ook voor in de praktijk. Ik hoop stiekem al op een vervolg;) 

– Nathalie Havermans

Essentiële skills en inzichten waarvan ik wens dat zoveel mogelijk mensen zich deze ook eigen maken. Wat zou de wereld er dan anders uitzien!

– Carin ten Hoed

Ik ben iemand met veel ervaring op spiritueel gebied, en ik heb het altijd lastig gevonden om inhoud toepasbaar en toegankelijk te maken voor de mensen om mij heen, zodat ze er ook echt iets mee kunnen. Hoe jullie dit street smart hebben weten te vertalen naar het dag dagelijkse is in 1 woord SUPER. 

– Sanne Hesseling

tot 30-9

voor €150 ipv €290

* Early bird prijs
Start vandaag nog

Wat kun je verwachten?

 • Hoge kwaliteit video lessen, toegankelijk voor zowel laptop, tablet en smartphone
 • Meer dan 10uur aan training 
 • Vernieuwende methodieken
 • Direct toepasbare opdrachten en technieken
 • Veel ervaringsgerichte oefeningen
 • Voor altijd toegang (ook tot toekomstige updates)
 • Theoretische kaders & wetenschappelijke onderbouwing
 • Bronboeken van de verschillende wijsheidstradities.
 • BONUS: Toolkit om direct te gebruiken in eigen praktijk

Edith & Bente

Over de opleiders

Edith Horsting

Opleider

Wat Edith van jongs af aan al boeit is mensen begeleiden in het steeds subtieler afstemmen en begrijpen van hun binnenwereld in een betekenisvolle wisselwerking met de buitenwereld. Hoe meer je bewustzijn verruimt hoe meer toegang je hebt tot een oneindige, direct toegankelijke wijsheid en potentie. Daar een leven lang in doorgeven en in blijven leren is wat zij het liefste doet.

Sinds 2009 werkt zij als coach en trainer binnen diverse (corporate) organisaties. Ze is o.a opgeleid aan the Coaching- en Counselling Europe in Den Haag, volgde de coachopleiding aan het Emotie Expertise Centrum en nam 3 keer deel aan de 9-daagse School for the Work (van Byron Katie). Verder zij opgeleid in Deep Democracy (level 1 t/m 3), NLP Practitioner, Geweldloze Communicatie, Hatha en Yin Yoga en volgde het certificeringstraject van de Wim Hof Methode. Momenteel volgt zij de 4-jarige opleiding tot Haptotherapeut.

“Wanneer je de verbinding aangaat met wat er leeft in jou, je omgeving én met wat realiteit is, is het bijna magisch om te merken hoeveel verbinding, helderheid en rust er ontstaat in zowel jouw binnen- als buitenwereld”.

Bente Heijtel

Opleider

Bente laat zich van kleins af aan al leiden door een sterk innerlijk kompas en rond haar 15e ontspringt haar diepgewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling. Het leven zelf is haar grootste studie en door de jaren heen kiest ze een ervaringsgerichte weg om zichzelf verder te ontwikkelen, want ze weet; there is so much more to life. Éen van haar grootste teachers is Penney Peirce: een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling wereldwijd.

Sinds 2009 werkt Bente als coach & trainer en faciliteert zij uiteenlopende trajecten binnen verschillende (corporate) organisaties, waarbij persoonlijke ontwikkeling altijd het fundament vormt om tot professionele ontwikkeling te komen. Tot 2013 werkt zij onder de vlag van een Coaching & Trainersbureau, sindsdien samen met Edith onder eigen naam.

Bente is naast haar studie Communicatie, opgeleid in de Lichaamsgerichte Psychologie en volgde de Coach opleiding aan het Emotie Expertise Centrum. In het gedachtengoed van Deep Democracy (level 1 t/m 3) vond zij een concrete methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Daarnaast werkt zij graag met het fundament van Geweldloze Communicatie, omdat het je leert spreken vanuit een dieper contact met je eigen binnenwereld. Adem- energie en ontspanningswerk leerde ze o.a. tijdens de 3 jarige Transformatieve Yoga opleiding en haar Mindfulness opleiding. En het certificeringstraject in de Wim Hof methode leerde haar o.a. over de kracht van mindset & koudetraining. Recent volgde zij Transformational Presence, op basis van de betekenisvolle boeken van Alan Seale. 

Bn jij benieuwd hoe je jouw innerlijke wijsheid actief aan kunt spreken en ontwikkelen? Ontdek dan als één van de eersten deze nieuwetijdse training.

ONZE PROGRAMMA’S HELPEN JE OM VOL VERTROUWEN EN VERWONDERING DOOR  HET LEVEN TE NAVIGEREN.

van 299, nu nog voor 150

Navigator

PRE-SALE: NAVIGATOR is te volgen vanaf 30 september. Tot die tijd 50% korting

Word een navigator! Voel jij trekkracht naar nieuwetijdse vaardigheden en herken je de roep naar groei en excitement in jezelf als het gaat om een verdere verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je klaar de NAVIGATOR.

Winkelmandje

3 termijnen van €50

Navigator

PRE-SALE: NAVIGATOR is te volgen vanaf 30 september. Tot die tijd 50% korting

Word een navigator! Voel jij trekkracht naar nieuwetijdse vaardigheden en herken je de roep naar groei en excitement in jezelf als het gaat om een verdere verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je klaar de NAVIGATOR.

3 termijnen

F.A.Q.

Ja, je kunt op elk moment starten met de training en je kunt het programma in je eigen tempo doorlopen. 

Ja, je kunt op elk moment starten met de training en je kunt het programma in je eigen tempo doorlopen. 

Hoewel er geen één-op-één begeleiding in dit programma zit, kun je ons wel altijd een mail sturen met je vraag zodat we je verder kunnen helpen in jouw proces.

Dat is helemaal aan jou. Het hele programma staat in één keer open zodat je zelf kan bepalen in welk tempo je de lessen laat opvolgen.

Ja dit is een voorwaarde ongeacht je opleiding en werkervaring. Nice to know: bij inschrijving voor de fysieke opleiding kun je de online cursus met een aantrekkelijke korting aanschaffen.

Voor iedereen die al bekend is op de weg van persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die verder zoekt dan de gangbare trainingen en opleidingen. Voor trainers, coaches, therapeuten en psychologen en die zichzelf willen blijven ontwikkelen en de opgedane kennis en tools willen integreren in hun praktijk, workshops of trainingen.

Als de teksten op deze pagina resoneren, dan zit je goed. We kiezen in deze training juist voor een heel concrete en praktische handvatten om krachtig te leren navigeren vanuit een ruimer bewustzijn. In deze training behandelen we geen technieken voor aura lezen, reading of healing. 

Dat kan. Stuur je mailtje naar info@check-inacademy.com en je ontvangt van ons een overzicht met de mogelijkheden en kosten. 

Deze training verdiept en verrijkt jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt meer stuur- en veerkracht, waardoor je zeker ook steviger staat in je werk en in de uitdagingen die er dagelijks op je pad komen. 

Ja hier staan we zeker voor open. Stuur ons even een mailtje naar info@check-inacademy.com.

Via onze nieuwsbrief (max 1x p.m.) blijf je op de hoogte van alle toekomstige ontwikkelingen, trainingen en producten. Je kunt je hiervoor aanmelden via de volgende link: aanmelden nieuwsbrief

De praktische vertaling van het werk van o.a. deze toughtleaders vind je terug in onze training.

Geïnspireerd op het werk van:

Ph.D Lisa Miller

Lisa Miller is hoogleraar aan Columbia University & oprichter van het Spirituality Mind Body Institute. Haar baanbrekend onderzoek, geschreven artikelen en boeken over spiritualiteit in link naar veerkracht zijn waanzinnig inspirerend en richting gevend.

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle is een van de meest inspirerende en visionaire spirituele leraren ter wereld. Hij helpt talloze mensen over de hele wereld een staat van levendige innerlijke vrede in hun dagelijks leven te ervaren. Zijn leringen richten zich op de betekenis en kracht van aanwezigheid, de ontwaakte bewustzijnsstaat, die het ego denken overstijgt.

Penney Peirce

Penney Peirce is een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en verwonderd ons al jaren met al haar boeken & trainingen. Ze is een echte visionair en gespecialiseerd in innerlijke energiedynamiek, uitgebreide perceptie en transformatie. 

Mooji

Mooji is een spiritueel leraar naar wie je eindeloos kunt luisteren. Tijdens zijn podcasts en satsangs helpt hij je om jezelf vrij te maken van de vele manieren waarop het ego zich in jou manifesteert. Mooji wordt gezien als een lichtbon in deze wereld. Zijn aanwezigheid, wijsheid en begeleiding wijzen ons op wie we zijn, zonder de beperkingen van je geconditioneerde zelf.