TYPE YOUR SEARCH HERE

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
Image Alt

Support

Heb je een vraag? Waarschijnlijk vind je het antwoord hier. Zo niet, dan mag je ons altijd een berichtje sturen!

Wat kunnen de redenen zijn dat mijn bestelling is vertraagd?

Soms komt het voor dat er een typefout in het adres is geslopen. Heb je jouw bestelling nog niet ontvangen, dan kun je het beste eerst het opgegeven adres controleren.

Wij versturen onze pakketjes via PostNL en/of het netwerk van PostNL. Zij hebben een leverbetrouwbaarheid van 98%. Desondanks kan het voorkomen dat jouw kaartenset bij de post is kwijtgeraakt. Wij gaan er voor zorgen dat jij dan alsnog jouw pakketje krijgt. omdat wij er alles aan willen doen om iedereen blij te maken.

Wij zijn te bereiken op info@check-incards.com.

KAN CHECK-IN CARDS NAMENS MIJ ALS CADEAU VERSTUURD WORDEN?

Ja, dat kan. Leuk idee! Elke kaartenset die we als cadeau op de post doen, gaat zonder prijsvermelding de deur uit en is ingepakt als een cadeautje! Voor € 2,50 is het mogelijk om een persoonlijk bericht toe te voegen op een mooie kaart.

KAN IK CHECK-IN CARDS IN MIJN WINKEL/WEBSHOP/YOGA STUDIO VERKOPEN?

Jazeker. Voor wholesale hanteren we speciale prijzen. Voor meer informatie vragen we je contact op te nemen via info@check-incards.com.

WAT ALS IK ALS ORGANISATIE OF HOTEL CHECK-IN CARDS WIL INKOPEN?

Vanaf 50 stuks hanteren wij aangepaste prijzen (exclusief verzend kosten).
Voor meer informatie vragen we je even contact op te nemen via info@check-incards.com.

In welke talen in Check-in Cards verkrijgbaar?

In het Nederlands en in het Engels. 

Past Check-in Cards door de brievenbus?

Ja. De Card Deck wordt verzonden in een brievenbus doosje en past door je brievenbus.

Met welke verzendkosten kan ik rekening houden?

Ned: €4
Eur: €10
Rest of the world: €15

WAT IS DE RETAILPRIJS?

Check-in Cards heeft een winkelprijs van € 39,95 (inclusief BTW). De valuta die u via onze website in rekening wordt gebracht, is in EURO. De aankoopvaluta is de € – alle andere valuta kunnen alleen als richtlijn worden gebruikt. Voor wholesale vragen we je contact op te nemen via info@check-incards.com.

Wat is jullie retourbeleid?

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je de kaartenset wilt retourneren en/of vervangen. Dit doe je door te mailen naar info@check-incards.com onder vermelding van je naam, het adres van bezorging en je ordernummer. 

Verzenden

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je de kaartenset binnen 14 dagen retour te sturen. Hierbij dien je te kunnen bewijzen dat je het product tijdig hebt teruggestuurd door middel van een verzendbewijs met track & trace optie zodat wij het product kunnen volgen en traceren.

De kaartenset retourneer je (indien mogelijk) in de originele verpakking. Laat in ieder geval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door jouw naam en ordernummer op een briefje schrijven en bij te voegen.

Retour adres

Retourneren kan aan het volgende adres: Amsteldijk Noord 120, 1183 TJ, Amstelveen.

Terugbetaling

De verzendkosten voor het retoursturen van je aankoop worden niet vergoed door Check-in Cards. Wanneer wij tijdig op de hoogte zijn gesteld van het retourverzoek, wij het in ongeschonden en complete staat retour hebben ontvangen én (kan worden aangetoond dat) de terugzending bijtijds heeft plaatsgevonden, storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten terug.

Mijn iDEAL werkt niet, wat nu?

Hier kunnen wij helaas weinig invloed op uitoefenen. Het kan zijn dat iDEAL een storing heeft. Ook komt het wel eens voor dat iDEAL niet goed werkt in de internet browser (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, etc). Het kan dan helpen om de bestelling in een andere browser uit te voeren. Google Chrome geeft bijvoorbeeld zelden problemen. Wat ook kan helpen is om de bestelling op een andere laptop/pc/telefoon te plaatsen.

Mocht je er niet uitkomen, neem dan even contact op via info@check-incards.com, dan vinden we vast een oplossing.

Mocht je er niet uitkomen, neem dan even contact op via info@check-incards.com, dan vinden we vast een oplossing.

Op welke manier kan ik betalen?

Je kunt bij ons met iedere bij iDEAL- aangesloten bank beveiligd online betalen. Daarnaast is het mogelijk om met Apple Pay, Credit Card, Paypal, Bancontact, Belfius Direct Net, Sofort Banking, te betalen.

Het is alleen voor zakelijke bestellingen mogelijk om op factuur te bestellen.

WAT ALS IK NOG EEN ANDERE VRAAG OF EEN LEUK IDEE HEB VOOR CHECK-IN CARDS?

Wij staan altijd open voor vragen en/of ideeën. Je kunt mailen naar info@check-incards.com. Het is ons streven om op werkdagen binnen 12 tot 48 uur te reageren op jouw inbreng. 

Copyright Check-in Cards 2021

You don't have permission to register.