TYPE YOUR SEARCH HERE

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Over ons

Academy & Cards

Edith Horsting en Bente Heijtel zijn de facilitators van de Check-in Academy en de auteurs van Check-in Cards. Wat hen met stip op nummer 1 verbindt? Hun eindeloze interesse in bewustzijnsontwikkeling en het aanspreken van fundamentele menselijke vermogens die het leven verrijken.

Sinds 2009 ontwikkelen en begeleiden zij programma’s en trajecten in het kader van individuele, team en organisatieontwikkeling binnen heel diverse organisaties.

ONDERLINGE CHECK-INS

Naast de ervaring van de afgelopen 15 jaar, volgen zij door de jaren heen diverse verdiepende opleidingen. Nieuwe inzichten integreerden ze door middel van eindeloze onderlinge check-ins, vanwaaruit in 2020 hun label Check-in Cards ontstaat. Puur vanuit het verlangen om ook tastbare producten te maken die mensen ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Inmiddels bieden diverse kaartensets concrete handvatten om elke dag opnieuw bewust en afgestemd in het leven te (blijven) staan.

“TERUGKIJKEND IS HET WONDERLIJK TE ZIEN, DAT BIJ AL ONZE EERDERE STAPPEN ‘INCHECKEN BIJ JEZELF EN ELKAAR’ ALTIJD AL DE RODE DRAAD VORMDE.”

Met de Check-in Academy maken zij een bewuste keuze om hun expertise ook centraal te stellen binnen hun aanbod voor organisaties. “Het geheim van ons geluk en onze groei ligt verscholen in de dagelijkse afstemming met onszelf, elkaar en het grotere potentieel. Het is dan ook onze missie om zowel het individu áls organisaties te inspireren om van inchecken een gewoonte te maken. Met zowel Check-in Cards als de Check-in Academy bieden zij hier de concrete handvatten voor.

Senior Coach, Facilitator en Auteur

Edith Horsting

Wat Edith van jongs af aan al boeit is mensen begeleiden in het steeds subtieler afstemmen en begrijpen van hun binnenwereld in een betekenisvolle wisselwerking met de buitenwereld. Hoe meer je bewustzijn verruimt hoe meer toegang je hebt tot een oneindige, direct toegankelijke wijsheid en potentie. Daar een leven lang in doorgeven en in blijven leren is wat zij het liefste doet.

Sinds 2009 werkt zij als coach en trainer binnen diverse (corporate) organisaties. Ze is o.a opgeleid aan the Coaching- en Counselling Europe in Den Haag, volgde de coachopleiding aan het Emotie Expertise Centrum en nam 3 keer deel aan de 9-daagse School for the Work (van Byron Katie). Verder zij opgeleid in Deep Democracy (level 1 t/m 3), NLP Practitioner, Geweldloze Communicatie, Hatha en Yin Yoga en volgde het certificeringstraject van de Wim Hof Methode. Momenteel volgt zij de 4-jarige opleiding tot Haptotherapeut.

“Wanneer je de verbinding aangaat met wat er leeft in jou, je omgeving én met wat realiteit is, is het bijna magisch om te merken hoeveel verbinding, helderheid en rust er ontstaat in zowel jouw binnen- als buitenwereld”.

Senior Coach, Facilitator en Auteur

Bente Heijtel

Bente laat zich van kleins af aan al leiden door een sterk innerlijk kompas en rond haar 15e ontspringt haar diepgewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling. Het leven zelf is haar grootste studie en door de jaren heen kiest ze een ervaringsgerichte weg om zichzelf verder te ontwikkelen, want ze weet; there is so much more to life. Éen van haar grootste teachers is Penney Peirce: een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling wereldwijd.

Sinds 2009 werkt Bente als coach & trainer en faciliteert zij uiteenlopende trajecten binnen verschillende (corporate) organisaties, waarbij persoonlijke ontwikkeling altijd het fundament vormt om tot professionele ontwikkeling te komen. Tot 2013 werkt zij onder de vlag van een Coaching & Trainersbureau, sindsdien samen met Edith onder eigen naam.

Bente is naast haar studie Communicatie, opgeleid in de Lichaamsgerichte Psychologie en volgde de Coach opleiding aan het Emotie Expertise Centrum. In het gedachtengoed van Deep Democracy (level 1 t/m 3) vond zij een concrete methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Daarnaast werkt zij graag met het fundament van Geweldloze Communicatie, omdat het je leert spreken vanuit een dieper contact met je eigen binnenwereld. Adem- energie en ontspanningswerk leerde ze o.a. tijdens de 3 jarige Transformatieve Yoga opleiding en haar Mindfulness opleiding. En het certificeringstraject in de Wim Hof methode leerde haar o.a. over de kracht van mindset & koudetraining.

Copyright Check-in Cards 2021

You don't have permission to register.