Ontdek de kracht van

Check-in Cards

Een onmisbare tool voor coaches, psychologen en therapeuten om mensen te ondersteunen in het echte gesprek met zichzelf.

We zijn eerder geneigd om te sturen op verwachtingen van onszelf of de buitenwereld, dan dat we navigeren op wat van binnenuit gevoeld, geleefd of geleerd wil worden.

Het echte gesprek met jezelf

45 Check-in Cards leren je hoe je in elke situatie…

  • Kunt groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling door je innerlijke wijsheid aan te spreken.
  • Om kunt gaan met een rusteloze geest of lastige gevoelens.
  • Vanuit een ruimer bewustzijn kunt kijken, ervaren en communiceren.
  • kunt vertrouwen op je binnenwereld, waardoor je in de buitenwereld stevig verankert kunt handelen.
  • Minder meegesleept wordt door alle prikkels die er dagelijks op je af komen.

10000

Al meer dan 10.000 mensen checken in met de kaarten!

Inchecken bij jezelf

Je kunt in begleidingstrajecten nog zulke mooie inzichten scheppen, maar om deze vervolgens te verinnerlijken en te leven… dat blijft een flinke uitdaging.

Het is daarom essentieel om mensen te leren hoe zij door de dag heen bij zichzelf kunnen inchecken.

Ik onderzoek mijn ontroering met een prachtige kaart van Check-in Cards. Zo passend bij waar ik voor ga met het aanspreken van lichaamswijsheid. Het ‘naar binnen luisteren’ kun je zo mooi doen met de Check-in Cards. Een prachtig cadeau voor jezelf of aan iedereen die je na is.

Tessa Harts (Opleider Psychologie van het Lichaam)

Een absolute aanrader, als therapeut kan ik het heel goed gebruiken voor mijn eigen proces én voor mijn werk. Als je bedenkt wat je voor therapie betaalt en dat je dan voor een fractie van dat geld al deze gesprekken met jezelf kunt voeren en zelf aan de slag kan met de inhoud van deze kaarten, dan is het echt een koopje. Gemaakt met kennis van zaken en gevoel voor vormgeving, heel blij mee!

Jen van Horen

Ik ben altijd met mezelf in gesprek, maar niet zo zeer op een constructieve manier;) Echt inchecken bij mezelf vind ik lastig en confronterend. De Check-in Cards begeleiden mij op een hele concrete en gegronde manier. Misschien wel het allermooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Jozee Aardenburg