TYPE YOUR SEARCH HERE

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
Ontdek de kracht van

Check-in Cards

De ultieme set voor zelfreflectie, retreats en workshops.

Inchecken bij jezelf

Wil je groeien in bewustzijn dan zijn daar check-in momenten met je binnenwereld voor nodig. De tijd daarvoor vinden is voor veel mensen lastig, maar de behoefte is groot.

Laat 45 verschillende check-in thema’s je leiden in het echte gesprek met jezelf. Zo bied je iedereen een uniek handvat voor dat wat gezien en gevoeld wil worden.

Wat leren de kaarten je?

45 Check-in Cards leren je...

✔️ hoe jij jouw innerlijke wijsheid aan kunt (blijven) spreken.

✔️ om van moment tot moment te werken met dat wat zich aandient in jou en je leven.

✔️ de verbinding met jezelf te verstevigen en jezelf terug in afstemming te brengen.

✔️ hoe je je minder kunt laten meeslepen door alle prikkels die er op je af komen.

Voor wie

> Staat groeien in bewustzijn en het aanspreken van innerlijke wijsheid voor jou centraal?

> Wil jij jouw begeleiding verdiepen en verrijken?

> Ben je op zoek naar een krachtige en ervaringsgerichte tool, ondersteunend aan jouw cursus/programma?

> Zoek jij een betekenisvol cadeau voor jezelf of jouw deelnemers?

Anderen over Check-in Cards

“Ik gebruik de mooie Check-in Cards nu al een hele tijd. Voor mezelf, maar ik gebruik ze vooral tijdens mijn (yin) yoga lessen, cursussen en retreats. Zo zijn mijn deelnemers niet alleen ontspannen na een les, maar vertrekken ze ook echt met mooie inzichten. Ik raad ze echt iedereen aan, het is een hele mooie tool voor zelfreflectie en journalen!”
~ Marlous de Jong
(Insideyoga)
“45 belanchelijk mooie thema kaarten voor als je even wilt inchecken bij jezelf. Ik ben sowieso gevoelig voor een mooi design. Maar dit geeft me ook nog eens wat ik vet fijn vind: momenten waarbij je weer even je eigen hart en kracht voelt. Ik zit gewoon continu met zo’n kaartje tot mezelf te komen en dat gun ik andere mensen ook!”
~ Lianne Marije
(Schrijver ‘Dan ga ik maar eens lekker van mezelf zitten houden)
“Ik onderzoek mijn ontroering met een prachtige kaart van Check-in Cards, die ik cadeau kreeg van de afgestudeerden van de opleiding. Zo passend bij waar ik voor ga met het aanspreken van lichaamswijsheid. Het ‘naar binnen luisteren’ kun je zo mooi doen met de Check-in Cards, ontworpen door Bente Heijtel en Edith Horsting. Een prachtig kado voor jezelf of aan iedereen die je na is.”
Tessa Harts
(Opleider Psychologie van het Lichaam)
” Absolute aanrader. Prachtig gemaakt, mooie vormgeving, sterke content en krachtige werking. Op verschillende manieren in te zetten en te gebruiken. Ik ben er de afgelopen weken mee aan het experimenteren geweest en het levert steeds iets moois op. Voor mezelf, als hulpmiddel tijdens coachings of tijdens workshops.”
~ Eveline Horbach
(Senior Coach, Trainer, Haptotherapeut)
Ontdek meer...

WAT MAAKT CHECK-IN CARDS ZO UNIEK & KRACHTIG?

Voorbij de oppervlakte

Inchecken bij jezelf is iets wat we nooit echt geleerd hebben. Het is een uitdaging om voorbij de oppervlakte van ons bestaan te kijken en onszelf de juiste vragen te stellen. Check-in Cards biedt hier de handvatten voor. Door in te checken spreek je je innerlijke wijsheid aan, voeg je nieuwe dimensies toe aan in je bewustzijn en navigeer je naar een diepere verbinding met jezelf.

Je selecteert pro-actief een kaart

In lijn met jouw gevoel kies je heel gericht één van de 45 thema kaarten. Wanneer je een kaart pakt, kies je ervoor om echt iets aan te kijken in jezelf. Wij helpen je om op het juiste moment, de juiste vragen aan jezelf te stellen, waardoor je je eigen wijsheid aanspreekt en zelf tot je antwoorden komt. Elke check-in heeft zijn eigen unieke flow.

Door met regelmaat in te checken bij jezelf, zul je meer invloed ervaren op je eigen gemoedstoestand, perspectief, communicatie en handelen. “Pro-active people carry their own weather with them”. Zo kun je dus ook een beetje kijken naar deze set kaarten. 

Het verschil met intuïtief een kaart trekken, wat ook mooi kan werken, is dat je met het bewust selecteren van een kaart al een eerste stap zet om naar binnen te kijken…

Ondersteuning op elk gewenst moment

Zolang je leeft zullen er altijd momenten zijn waarop je even uit evenwicht en balans raakt. Groei gaat nou eenmaal vaak gepaard met het verschuiven van je comfortzone, met het ervaren van ongemak, het oprekken van je mind en het aanspreken van bewustzijn. Check-in Cards is ontwikkeld voor al die momenten dat je iets in jezelf tegenkomt, al dan niet getriggerd door een situatie van buitenaf. 

Natuurlijk kun je ook zonder aanleiding inchecken bij jezelf. Puur vanuit de behoefte aan afstemming, verstilling, inspiratie of bewustwording.

Op veel manieren te gebruiken

Check-in Cards is allereerst een betekenisvol cadeau (voor individueel gebruik), voor iedereen met interesse in persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast wordt de card deck ook veel ingezet tijdens:

Yogalessen & retraites waarbij docenten de check-ins verwerken in hun les/programma.

Coach trajecten waarbij coaches de card deck gebruiken als leidraad van een traject of om een specifiek thema uit te diepen. De kaarten worden ook meegegeven als tussentijdse opdracht.

Workshops, intervisies & trainingen waarbij de kaarten worden ingezet als reflectie- en journal onderdeel

De Check-in Cards worden ook gebruikt door Stellen, vrienden en familieleden die op een andere laag het gesprek met elkaar willen voeren. Ieder kiest een kaart (voor zichzelf of voor elkaar;), waarbij de antwoorden met elkaar worden uitgewisseld.

Het fundament onder Check-in Cards

Hieronder de belangrijkste stromingen en inspiratiebronnen op een rij:

Emotionele Intelligentie, Psychologie van het Lichaam, Positieve Psychologie, Mindfulness, Neurowetenschappen, NLP, Geweldloze Communicatie, ACT, Transactionele Analyse, Transformatieve Yoga, de Emotie Coach Methode.

Inspiratiebronnen: Eckhart Tolle, Brene Brown, Deepak Chopra, Jon Kabat-Zinn, Mooji, Penney Pierce, Dr. Joe Dispenza, Byron Katie, Alan Seale, Dr. Altazar Rossiter.

45 thema's

verkrijgbaar in het Nederlands & Engels

Over de makers

Check-in Cards is een uiting van wat Bente en Edith met stip op nummer 1 verbindt: hun diep gewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling en het werken met innerlijke wijsheid.

De afgelopen 10 jaar ontwikkelden en begeleidden Edith en Bente leiderschap- programma’s en individuele trajecten, waarbij zij zich steeds meer zijn gaan toespitsen op de fysieke-, mentale-, emotionele- en energetische lagen van bewustzijn. Tussen het werk door volgden ze ontelbare uren aan diverse verdiepende opleidingen, online trainingen, podcasts en satsangs.

Nieuwe inzichten en wijsheden integreerden ze gaandeweg in de vorm van onderlinge
check-ins. Met Check-in Cards maken ze diepgaande wijsheid en persoonlijke transformatie, op een hele praktische en laagdrempelige manier, voor iedereen toegankelijk.
“Het is onze missie om mensen te inspireren om van inchecken een dagelijkse gewoonte te maken; dat we net zo vaak bij onszelf inchecken als op social media.”
Bente en Edith hebben 45 thema’s uitgewerkt, waarbij ze niet alleen hun opgebouwde content en kennis hebben aangesproken, maar elke kaart zelf ook uitgebreid hebben doorleefd en doorvoeld.

You don't have permission to register.