TYPE YOUR SEARCH HERE

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
Ontdek de kracht van

Check-in Cards

Een onmisbare tool voor coaches, psychologen en therapeuten om mensen te ondersteunen in het echte gesprek met zichzelf.

Inchecken bij jezelf

Je kunt in begeleidingstrajecten nog zulke mooie inzichten scheppen, maar om deze vervolgens te verinnerlijken en te leven… dat blijft vaak een flinke uitdaging.

Het is daarom essentieel om mensen te leren hoe zij door de dag heen bij zichzelf kunnen inchecken.

Wat leren de kaarten je?

45 Check-in Cards leren je hoe je in elke situatie...

✔️ kunt groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling door je innerlijke wijsheid aan te spreken.

✔️ jouw veerkracht vergroot door de verbinding met jezelf te verstevigen.

✔️ kunt vertrouwen op je binnenwereld, waardoor je in de buitenwereld stevig en verankerd kunt handelen.

✔️ minder meegesleept wordt door alle prikkels die er dagelijks op je af komen.

Voor wie

> Wil jij je begeleiding verdiepen en snel en doeltreffend tot de kern komen?

> Ben je opzoek naar praktische, ervaringsgerichte handvatten ondersteunend aan jouw trajecten?

> Staat groeien in bewustzijn en het aanspreken van innerlijke wijsheid in jouw trajecten centraal?

> Wil je jouw klanten een betekenisvol cadeau geven ter aanvang of afsluiting van een traject?

Vakgenoten over Check-in Cards

“Wat een super gave kaarten set. Ik heb ze stuk voor stuk met aandacht bekeken. De kleuren, de afbeeldingen, teksten… en ze voelen zelfs zacht. Ik kan ze iedereen aanbevelen.
~ Karin Sturkenboom
(Opleider bij Phoenix, Senior Coach)
“Prachtige set met kaarten die je aan het denken zet. Vragen die aanzetten tot goede gesprekken. Met jezelf en elkaar.”
~ Jitske Kramer
(Spreker, Antropoloog, Auteur)
“Deze kaarten zijn prachtig vorm gegeven, en dat alleen al is een cadeau. Heel fijn dat deze kaarten ook in het Engels zijn (voor mijn Engelstalige klanten). Ik ben ook erg blij met de verschillende categorieën, dat helpt de meest passende vragen te kiezen. De hele set is zo’n enorme rijkdom aan vragen, een must-have voor elke trainer en coach.”
~ Louise Mennen
(Senior Trainer Coach)
“Ik onderzoek mijn ontroering met een prachtige kaart van Check-in Cards, die ik cadeau kreeg van de afgestudeerden van de opleiding. Zo passend bij waar ik voor ga met het aanspreken van lichaamswijsheid. Het ‘naar binnen luisteren’ kun je zo mooi doen met de Check-in Cards, ontworpen door Bente Heijtel en Edith Horsting. Een prachtig kado voor jezelf of aan iedereen die je na is.”
Tessa Harts
(Opleider Psychologie van het Lichaam)
” Absolute aanrader. Prachtig gemaakt, mooie vormgeving, sterke content en krachtige werking. Op verschillende manieren in te zetten en te gebruiken. Ik ben er de afgelopen weken mee aan het experimenteren geweest en het levert steeds iets moois op. Voor mezelf, als hulpmiddel tijdens coachings of als intermezzo tijdens meetings.”
~ Eveline Horbach
(Senior Coach, Trainer, Haptotherapeut)
Ontdek meer...

WAT MAAKT CHECK-IN CARDS ZO UNIEK & KRACHTIG?

Voorbij de oppervlakte

Inchecken bij jezelf is iets wat we nooit echt geleerd hebben. Het is een uitdaging om voorbij de oppervlakte van ons bestaan te kijken en onszelf de juiste vragen te stellen. Check-in Cards biedt hier de handvatten voor. Door in te checken spreek je je innerlijke wijsheid aan, voeg je nieuwe dimensies toe aan in je bewustzijn en navigeer je naar een diepere verbinding met jezelf.

Je selecteert pro-actief een kaart

In lijn met jouw gevoel kies je heel gericht één van de 45 thema kaarten. Wanneer je een kaart pakt, kies je ervoor om echt iets aan te kijken in jezelf. Wij helpen je om op het juiste moment, de juiste vragen aan jezelf te stellen, waardoor je je eigen wijsheid aanspreekt en zelf tot je antwoorden komt. Elke check-in heeft zijn eigen unieke flow.

Door met regelmaat in te checken bij jezelf, zul je meer invloed ervaren op je eigen gemoedstoestand, perspectief, communicatie en handelen. “Pro-active people carry their own weather with them”. Zo kun je dus ook een beetje kijken naar deze set kaarten. 

Het verschil met intuïtief een kaart trekken, wat ook mooi kan werken, is dat je met het bewust selecteren van een kaart al een eerste stap zet om naar binnen te kijken…

Ondersteuning op elk gewenst moment

Zolang je leeft zullen er altijd momenten zijn waarop je even uit evenwicht en balans raakt. Groei gaat nou eenmaal vaak gepaard met het verschuiven van je comfortzone, met het ervaren van ongemak, het oprekken van je mind en het aanspreken van bewustzijn. Check-in Cards is ontwikkeld voor al die momenten dat je iets in jezelf tegenkomt, al dan niet getriggerd door een situatie van buitenaf. 

Natuurlijk kun je ook zonder aanleiding inchecken bij jezelf. Puur vanuit de behoefte aan afstemming, verstilling, inspiratie of bewustwording.

Op veel manieren te gebruiken

Check-in Cards is allereerst een betekenisvol cadeau (voor individueel gebruik), voor iedereen met interesse in persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast wordt de card deck ook veel ingezet tijdens:

Yogalessen & retraites waarbij docenten de check-ins verwerken in hun les/programma.

Coach trajecten waarbij coaches de card deck gebruiken als leidraad van een traject of om een specifiek thema uit te diepen. De kaarten worden ook meegegeven als tussentijdse opdracht.

Workshops, intervisies & trainingen waarbij de kaarten worden ingezet als reflectie- en journal onderdeel

De Check-in Cards worden ook gebruikt door Stellen, vrienden en familieleden die op een andere laag het gesprek met elkaar willen voeren. Ieder kiest een kaart (voor zichzelf of voor elkaar;), waarbij de antwoorden met elkaar worden uitgewisseld.

Het fundament onder Check-in Cards

Hieronder de belangrijkste stromingen en inspiratiebronnen op een rij:

Emotionele Intelligentie, Psychologie van het Lichaam, Positieve Psychologie, Mindfulness, Neurowetenschappen, NLP, Geweldloze Communicatie, ACT, Transactionele Analyse, Transformatieve Yoga, de Emotie Coach Methode.

Inspiratiebronnen: Eckhart Tolle, Brene Brown, Deepak Chopra, Jon Kabat-Zinn, Mooji, Penney Pierce, Dr. Joe Dispenza, Byron Katie, Alan Seale, Dr. Altazar Rossiter.

45 thema's

verkrijgbaar in het Nederlands & Engels

Over de makers

Check-in Cards is een uiting van wat Bente en Edith met stip op nummer 1 verbindt: hun diep gewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling en het werken met innerlijke wijsheid.

De afgelopen 10 jaar ontwikkelden en faciliteerden Edith en Bente leiderschap- programma’s en individuele ontwikkel- trajecten, waarbij zij zich steeds meer zijn gaan toespitsen op de fysieke-, mentale-, emotionele- en energetische lagen van bewustzijn. Tussen het werk door volgden ze ontelbare uren aan diverse verdiepende opleidingen, online trainingen, podcasts en satsangs.

Nieuwe inzichten en wijsheden integreerden ze gaandeweg in de vorm van onderlinge
check-ins. Met Check-in Cards maken ze diepgaande wijsheid en persoonlijke transfor- matie, op een hele praktische en laagdrem- pelige manier, voor iedereen toegankelijk.
“Het is onze missie om mensen te inspireren om van inchecken een dagelijkse gewoonte te maken; dat we net zo vaak bij onszelf inchecken als op social media.”
Bente en Edith hebben 45 thema’s uitgewerkt, waarbij ze niet alleen hun opgebouwde content en kennis hebben aangesproken, maar elke kaart zelf ook uitgebreid hebben doorleefd en doorvoeld.

You don't have permission to register.