TYPE YOUR SEARCH HERE

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
Ontdek de kracht van

Check-in Cards

Inchecken bij jezelf

Ervaar jij een rusteloze geest, weinig voldoening, overprikkeling of lastige gevoelens? En verlang je naar een dieper contact met jezelf?

Ontdek wat de kracht & wijsheid van Check-in Cards voor jouw dagelijkse afstemming kan betekenen.

Wat leren de kaarten je?

45 Check-in Cards leren je hoe je in elke situatie...

✔️ vanuit een ruimer bewustzijn kunt kijken, ervaren en communiceren.

✔️ kunt vertrouwen op je binnenwereld, waardoor je in de buitenwereld stevig en verankerd kunt handelen.

✔️ het geïdentificeerde (ego) denken kunt doorbreken

✔️ minder meegesleept wordt door alle prikkels die er dagelijks op je af komen.

Het echte gesprek met jezelf

Onze dagen zitten volgepropt en het is een grote uitdaging om voorbij de oppervlakte van ons bestaan te kijken. Toch verlangen we juist naar een verdiepende verbinding met onszelf.

Check-in Cards biedt hier concrete handvatten voor. 45 kaarten inspireren je, elk met een unieke flow, om op een diepere laag naar jezelf te luisteren en je innerlijke wijsheid aan te spreken. Iets wat we doorgaans nooit echt geleerd hebben.

Bespaar jezelf uren lezen, studeren en zoeken en laat de kaarten jouw gids zijn om elke dag opnieuw verbonden, bewust en gecenterd in het leven te (blijven) staan.

Anderen over Check-in Cards

“Ik ben altijd met mezelf in gesprek, maar niet zo zeer op een constructieve manier;) Echt inchecken bij mezelf vind ik lastig en confronterend. De Check-in Cards begeleiden mij op een hele concrete en gegronde manier”

~ Jozee Aardenburg
” Absolute aanrader. Prachtig gemaakt, mooie vormgeving, sterke content en krachtige werking. Op verschillende manieren in te zetten en te gebruiken. Ik ben er de afgelopen weken mee aan het experimenteren geweest en het levert steeds iets moois op. Voor mezelf, als hulpmiddel tijdens coachings of als intermezzo tijdens meetings.”
~ Eveline Horbach
(Senior Coach, Trainer, Haptotherapeut)

“45 belachelijk mooie kaarten met 45 thema’s voor als je even wilt inchecken bij jezelf. Ik ben sowieso gevoelig voor een mooi design. Maar dit geeft me ook nog eens wat ik vet fijn vind: momenten waarbij je weer even je eigen hart en kracht voelt. Ik zit gewoon continu met zo’n kaartje tot mezelf te komen en dat gun ik andere mensen ook!”

~ Lianne Sanders
(Schrijver)
“Ik onderzoek mijn ontroering met een prachtige kaart van Check-in Cards, die ik cadeau kreeg van de afgestudeerden van de opleiding. Zo passend bij waar ik voor ga met het aanspreken van lichaamswijsheid. Het ‘naar binnen luisteren’ kun je zo mooi doen met de Check-in Cards, ontworpen door Bente Heijtel en Edith Horsting. Een prachtig kado voor jezelf of aan iedereen die je na is.”
Tessa Harts
(Opleider Psychologie van het Lichaam)

Over de makers

Check-in Cards is een uiting van wat Bente en Edith met stip op nummer 1 verbindt: hun diep gewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling en het werken met innerlijke wijsheid.

De afgelopen 10 jaar ontwikkelden en faciliteerden Edith en Bente leiderschap- programma’s en individuele ontwikkel- trajecten, waarbij zij zich steeds meer zijn gaan toespitsen op de fysieke-, mentale-, emotionele- en energetische lagen van bewustzijn. Tussen het werk door volgden ze ontelbare uren aan diverse verdiepende opleidingen, online trainingen, podcasts en satsangs.

Nieuwe inzichten en wijsheden integreerden ze gaandeweg in de vorm van onderlinge
check-ins. Met Check-in Cards maken ze diepgaande wijsheid en persoonlijke transformatie, op een hele praktische en laagdrempelige manier, voor iedereen toegankelijk.

“Het is onze missie om mensen te inspireren om van inchecken een dagelijkse gewoonte te maken; dat we net zo vaak bij onszelf inchecken als op social media.”
Bente en Edith hebben 45 thema’s uitgewerkt, waarbij ze niet alleen hun opgebouwde content en kennis hebben aangesproken, maar elke kaart zelf ook uitgebreid hebben doorleefd en doorvoeld.

You don't have permission to register.