TYPE YOUR SEARCH HERE

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

GROEIEN IN BEWUSTZIJN

Onze dagen zitten volgepropt en het is een grote uitdaging om voorbij de oppervlakte van ons bestaan te kijken. Check-in Cards leert je om je blik naar binnen te keren en te werken met dat wat zich aandient in je leven. Verdiep je waarneming, vind betekenis in de dingen die je pad kruisen en navigeer naar een steeds ruimer bewustzijn.

HET ECHTE GESPREK MET JEZELF

Je innerlijke wijsheid aanspreken is niet iets wat we doorgaans geleerd hebben. Toch verlangen naar een dieper contact met onszelf en de mensen om ons heen. Alle Check-in Cards inspireren je om de meest waardevolle gesprekken te openen; met jezelf én elkaar!

DAGELIJKSE AFSTEMMING

We weten dat het geheim van ons geluk, onze groei en onze toekomst verscholen ligt in de dagelijkse afstemming met jezelf. Het is dan ook onze missie om van inchecken een dagelijkse gewoonte te maken. Dat het net zo’n no-brainer wordt als tandenpoetsen of het inchecken op social media.

Een feestje om in handen te hebben, een geschenk om mee naar binnen te keren

ONZE FAVORIETEN

Ontdek meer...

Wat maakt Check-in Cards zo uniek & krachtig?

Het echte gesprek met jezelf

Inchecken bij jezelf is iets wat we nooit echt geleerd hebben. Het is een uitdaging om voorbij de oppervlakte van ons bestaan te kijken en onszelf de juiste vragen te stellen. Check-in Cards biedt hier de handvatten voor. Door in te checken spreek je je innerlijke wijsheid aan, voeg je nieuwe dimensies toe aan in je bewustzijn en navigeer je naar een diepere verbinding met jezelf.

Je selecteert pro-actief een kaart

In lijn met jouw gevoel kies je heel gericht één van de 45 thema kaarten. Door met regelmaat in te checken bij jezelf, zul je meer invloed ervaren op je eigen gemoedstoestand, perspectief, communicatie en handelen. “Pro-active people carry their own weather with them”. Zo kun je dus ook een beetje kijken naar deze set kaarten. 

Het verschil met intuïtief een kaart trekken, wat ook mooi kan werken, is dat je met het bewust selecteren van een kaart al een eerste stap zet om naar binnen te kijken…

45 ERVARINGSGERICHTE CHECK-IN FLOWS

Elke check-in brengt je middels een unieke flow, steeds weer naar de directe ervaring in jezelf. Wanneer je een kaart pakt, kies je ervoor om echt iets aan te kijken in jezelf. Wij helpen je om op het juiste moment, de juiste vragen aan jezelf te stellen, waardoor je je eigen wijsheid aanspreekt en zelf tot je antwoorden komt.

Ondersteuning op elk gewenst moment

Zolang je leeft zullen er altijd momenten zijn waarop je even uit evenwicht en balans raakt. Groei gaat nou eenmaal vaak gepaard met het verschuiven van je comfortzone, met het ervaren van ongemak, het oprekken van je mind en het aanspreken van bewustzijn. Check-in Cards is ontwikkeld voor al die momenten dat je iets in jezelf tegenkomt, al dan niet getriggerd door een situatie van buitenaf. 

Natuurlijk kun je ook zonder aanleiding inchecken bij jezelf. Puur vanuit de behoefte aan afstemming, verstilling, inspiratie of bewustwording.

Op veel manieren te gebruiken

Check-in Cards is allereerst een betekenisvol cadeau (voor individueel gebruik), voor iedereen met interesse in persoonlijke ontwikkeling.

 

Daarnaast wordt de card deck ook veel ingezet tijdens:

Yogalessen & retraites waarbij docenten de check-ins verwerken in hun les/programma.

Coach trajecten waarbij coaches de card deck gebruiken als leidraad van een traject of om een specifiek thema uit te diepen. De kaarten worden ook meegegeven als tussentijdse opdracht.

Workshops, intervisies & trainingen waarbij de kaarten worden ingezet als reflectie- en journal onderdeel

 

De Check-in Cards worden ook gebruikt door stellen, vrienden en familieleden die op een andere laag het gesprek met elkaar willen voeren. Ieder kiest een kaart (voor zichzelf of voor elkaar;), waarbij de antwoorden met elkaar worden uitgewisseld.

Het fundament onder Check-in Cards

Hieronder de belangrijkste stromingen en inspiratiebronnen op een rij:

Emotionele Intelligentie, Psychologie van het Lichaam, Positieve Psychologie, Mindfulness, Neurowetenschappen, NLP, Geweldloze Communicatie, ACT, Transactionele Analyse, Transformatieve Yoga, de Emotie Coach Methode.

 

Inspiratiebronnen: Eckhart Tolle, Brene Brown, Deepak Chopra, Jon Kabat-Zinn, Mooji, Penney Pierce, Dr. Joe Dispenza, Byron Katie, Alan Seale, Dr. Altazar Rossiter.

Anderen over Check-in Cards

“De Check-in Cards kloppen. Ze zitten heel goed in elkaar en houden je een spiegel voor die waardevol is om in te kijken. Ze zien er daarbij prachtig vormgegeven uit. Over alles is echt goed nagedacht”
~ Julika Marijn
(schrijver voor Happinez magazine, spreker, acteur en trainer)
“De Check-in Cards spreken de taal van schoonheid, zo mooi zijn ze. En laat het nou net die taal zijn die je hart doorgaans direct in vervoering laat raken en in contact brengt met je innerlijke wijsheid.”
~ Karlijn Visser
(Holistik)
“Misschien wel het allermooiste cadeau dat ik mezelf ooit hebt gegeven op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is werkelijk een geweldig product dat jullie hebben ontwikkeld.”
~ Denice Mulder
” Absolute aanrader. Prachtig gemaakt, mooie vormgeving, sterke content en krachtige werking. Op verschillende manieren in te zetten en te gebruiken. Voor mezelf, als hulpmiddel tijdens coachings of als intermezzo tijdens meetings.”
~ Eveline Horbach
(Senior Coach, Trainer, Haptotherapeut)
“The 45 beautiful art cards with clear and deep questions on the back do the trick. For all occasions and moments in your life. Advice yourself by checking-in. Let de questions on the cards guide you. A precious and meaningful gift (designed by my favourite Dutch artist Anne Olde Kalter)”
~ Jurianne Matter
“Prachtige set met kaarten die je aan het denken zet. Vragen die aanzetten tot goede gesprekken. Met jezelf en anderen.”
Jitske Kramer
(Antropoloog, spreker, auteur)
“Ik onderzoek mijn ontroering met een prachtige kaart van Check-in Cards, die ik cadeau kreeg van de afgestudeerden van de opleiding. Zo passend bij waar ik voor ga met het aanspreken van lichaamswijsheid. Het ‘naar binnen luisteren’ kun je zo mooi doen met de Check-in Cards, ontworpen door Bente Heijtel en Edith Horsting. Een prachtig cadeau voor jezelf of aan iedereen die je na is.”
Tessa Harts
(Opleider Psychologie van het Lichaam)
Een feestje om in handen te hebben, een geschenk om mee naar binnen te keren

Meet:

Flow Cards

Meet:

Richtinggevers voor een afgestemd leven

Check Points

Meet:

Afstemmen op groei: een terug- en vooruitblik

Notebook

Meet:

Schrijven richting bewustzijn. Laat dit notebook je inspireren om contact te maken met je innerlijke wijsheid en je te gronden in je hart.

Check-in bij jezelf én elkaar

CADEAU VOOR HET LEVEN

Tijdloos, concreet, diepgaand en duurzaam.

We gaan zo op in het alledaagse en onze to do’s dat het lijkt alsof er niets anders is, terwijl er een innerlijke werkelijkheid is die altijd binnen handbereik ligt, maar waar we steeds minder verbinding mee voelen. Met deze Check-in combi set geef je jezelf of een ander concrete handvatten voor een afgestemd leven. Door de kaarten te gebruiken leer je situaties anders benaderen, te ervaren en geef je bewust richting aan je leven.
Met elke check-in doorloop je een unieke flow met vragen die jouw innerlijke wijsheid aanspreken. Door de kaarten te gebruiken leer je situaties anders benaderen, te ervaren en geef je bewust richting aan je leven.

COMBI SET * Meest gekocht*

Check-in Cards + Check-in @ Work

o.a. Featured in

Snelle service

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is vandaag verzonden.

CADEAU OPTIE

Selecteer bij afrekenen de cadeauoptie en verras iemand met een persoonlijk kaartje.

Copyright Check-in Cards 2021

You don't have permission to register.