TYPE YOUR SEARCH HERE

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Gelukt!

You've got mail:)

Wat leuk dat je benieuwd bent naar Check-in @Work en dat je je wilt laten inspireren in het echte gesprek op werk. Dit geeft ons aan dat je er klaar voor bent om een groter potentieel aan te spreken. Hoe Check-in @Work verschil gaat maken voor jou en je team laten we je heel graag ervaren, want een krachtige leidraad voor persoonlijke en professionele groei gunnen wij iedereen.

Uniek Aanbod

We doen je een speciaal aanbod, omdat we je graag kennis laten maken met de praktische wijsheid die deze Check-in @ Work editie in zich draagt. Bestel je @Work vandaag nog, dan ontvang je bovenop €5 korting, Check Points** (t.w.v. €14,95) gratis bij je bestelling.

dus samengevat:

Check-in @ Work t.w.v. €49,95 +

Check Points t.w.v. €14,95

Samen €64,90

De komende 12 uur voor €44,95

Gebruik hiervoor onderstaande link en de code: alleenvandaag@work. Check Points wordt dan automatisch meegestuurd bij je bestelling en de €5 korting wordt direct verrekend.

** Check Points 'afstemmen op groei'. 7 thema's met terug- en vooruitblik vragen om je bewust te verbinden met waar je nu staat, levenslessen te verankeren en opnieuw te kiezen voor wat inspireert.

You don't have permission to register.