Eerst volgende start datum: nov. ’24.

Level 3 – Meesterschap 

Word een NAVIGATOR

Download de brochure

“Navigeren vanuit een ontwaakt bewustzijn” is een levenshouding. Een manier van ‘zijn’ die verder gaat dan beslissen, balanceren en richting geven. Het omvat een fundamentele benadering van het leven zelf, een lens waardoor we continu co-creëeren met het leven zelf. 

Dive deeper: Een 4-daagse training in een vooruitstrevend gebied

Leer:

✔  leiding te ervaren over je binnen- en buitenwereld

✔.ontvankelijk te worden voor intuïtieve en universele leiding

bewuste creatie dagelijks toe te passen door ‘het lot’ en ‘vrije wil’ optimaal samen te laten werken

het navigatiemodel toe te passen in je dagelijks leven.

 

Wat komt aan bod?

Tijdens deze 4-daagse fysieke training, duiken we de diepte in, voorbij ons dagelijkse (waak) bewustzijn. Wil jij leren ontdekken wat werkelijk veerkrachtig maakt, nieuwe delen van jezelf aan spreken? Dan verwelkomen we je heel graag op onze trainingslocatie. 

 

 

We zullen allemaal (h)erkennen, er is nu eenmaal een verschil tussen online- en fysieke trainingen. Én ze hebben allebei kun functie. In een online training kun je in je eigen tijd en tempo de inhoud tot je nemen en de oefeningen ervaren. Vragen stellen, samen de verdieping vinden; daar biedt een fysieke opleiding meer ruimte voor. Wij hebben in onze opzet gekozen voor een combinatie van beiden. Je neemt de basis stof zelfstandig tot je, om vervolgens in een relatief kort tijdsbestek, onder onze persoonlijke begeleiding, de inhoud te verdiepen en te  integreren. 

 

We zullen allemaal (h)erkennen, er is nu eenmaal een verschil tussen online- en fysieke trainingen. Én ze hebben allebei kun functie. In een online training kun je in je eigen tijd en tempo de inhoud tot je nemen en de oefeningen ervaren. Vragen stellen, samen de verdieping vinden; daar biedt een fysieke opleiding meer ruimte voor. Wij hebben in onze opzet gekozen voor een combinatie van beiden. Je neemt de basis stof zelfstandig tot je, om vervolgens in een relatief kort tijdsbestek, onder onze persoonlijke begeleiding, de inhoud te verdiepen en te  integreren. 

 

5 competenties waar een navigator in uitblinkt:  

 • WENDBAARHEID. Je ziet het leven als een reis waarbij er een voortdurende afstemming plaatsvindt tussen je binnenwereld en de buitenwereld. Hierdoor beschik je over het vermogen om te navigeren door ogenschijnlijke uitdagingen of problemen. Je beschouwd uitdagingen als kansen om te leren en te groeien.
 • BEZIELING Je stuur op intenties van binnenuit én je bent afgestemd op de bedoeling. 
 • BEWUSTZIJN: Je bent je bewust van subtiele signalen en aanwijzingen die je pad kruisen, maar ook van   Dit geldt ook voor het leven; zelfbewustzijn en zelfreflectie zijn essentieel om effectief te kunnen navigeren.
 • LEERGIERIGHEID: Het navigeren door het leven impliceert een constante bereidheid om te leren en te groeien. Dit betekent openstaan voor nieuwe ervaringen en jezelf voortdurend ontwikkelen.
 • PRESENCE:
 • WIJS:

Levenskompas

Een rijk fundament vanwaaruit je de wereld tot je neemt en tegemoet treedt; Natuurlijk is daarvoor een belangrijke basis gelegd in de opvoeding, maar leren hoe je vanuit een ontwaakt bewustzijn door het leven kunt navigeren heb je in je latere leven zelf maar uit te vinden. 

Met een sterk levenskompas ervaar je leiding van binnenuit én van buitenaf 

In deze 4-daagse training die we de naam levenskompas gegeven hebben, leren we je de tools om te navigeren vanuit een (veel) ruimer bewustzijn. Een levenskompas kun je zien als een munt met twee zijdes, die continu co-creeeren. Je wordt ontvankelijk voor innerlijke leiding én ontvangt leiding van buitenaf, omdat je afgestemd bent op zowel jezelf als het leven om je heen. 

Het is niet meer: ‘ik wil…’, maar ‘wat wil er?’.

Zo krijg je in de gaten dat de dingen vóór je gebeuren, overstijg je het ego-denken en zul je vanuit een toenemende présence steeds subtieler waarnemen. Een reis voorbij je geïdentificeerde zelf, waarbij je jouw ware ik, jouw ware potentieel en  intuïtieve vaardigheden steeds meer ruimte en richting krijgen.

Iets voor jou?

 • Ben jij iemand die het verder zoekt dan de gangbare trainingen en opleidingen?
 • Maakt je hart een sprongetje bij het lezen van de inhoud en krijg je een fijn gevoel bij ons?
 • Heb je interesse in bewustzijnsgroei, intuïtieve ontwikkeling en spiritualiteit, maar ben je wel écht op zoek naar de praktische toepasbaarheid? 

Dan is Levenskompas echt iets voor jou!

Ontwikkeld voor iedereen met een verdiepende interesse in persoonlijke ontwikkeling, maar biedt ook voor psychologen, therapeuten en coaches waardevolle tools die direct toepasbaar zijn om te integreren in eigen praktijk.

 

Leren navigeren van binnenuit en van buitenaf

Levenskompas 

Aan het eind van deze opleiding:

 • Spreek je een veel groter levenspotentieel aan.
 • Heb je ontdekt dat je situaties vanuit verschillende niveaus van de bewustzijn kunt benaderen.
 • Benader je uitdagingen vanuit de plek van vertrouwen.
 • Heb je inzicht in helpende en beperkende gevoelsgewoonten.
 • Kun je intuïtieve vermogens beter ‘vastpakken’ en gebruiken.
 • Kun je switchen tussen feeling states.
 • Ervaar je meer helderheid en een opgeruimd gevoel.
 • Ben je veerkrachtiger geworden.
 • En het leven interessanter en betekenisvoller geworden.
Reviews

Wat anderen zeggen:

Heerlijk verfrissend, to the point en direct toe te passen. ik kijk met nieuwe ogen en ben veel nieuwsgieriger hoe de dingen zich aan me ontvouwen. Mooi man, het leven;) ❤️ 

– Sandra Knoop

Het belang van intuïtieve en spirituele ontwikkeling zouden we meer mogen opnemen in psychologie opleidingen. Erg waardevolle inhoud voor mezelf, maar zeker ook om toe te passen binnen mijn praktijk. Dank voor deze inspirerende training!

– Joke Hurkmans

Quick-wins om je bewustzijn dagelijks te kunnen sturen. Heel fijn zo concreet toepasbaar. Het maakt mijn leven makkelijker, gelaagder en interessanter;)

– Karlijn van Eerd

Ik ben deze training gestart om te proeven aan de inhoud. Zeer verrast over de diepgang, vernieuwende inhoud en de praktische vertaling die jullie hebben weten te maken. Nu al zoooo benieuwd naar de Navigator! 

– Linda van der Z.
Volgende startdatum nov. 24.

Wat kun je verwachten?

 • 4 opleidingsdagen op een prachtige locatie in midden Nederland 
 • Groepsgrootte: minimaal 10, maximaal 16 mensen
 • Het zijn altijd twee x twee aaneengesloten dagen (do/vrij of vrij/za)
 • Locatie: midden Nederland
 • Heb je alle 4 ede opleidingsdagen bijgewoond? Dan ontvang je een certificaat van deelname

Ook fijn:

 • Vernieuwende methodieken en inspirerende werkvormen 
 • Direct toepasbare opdrachten en technieken
 • Veel ervaringsgerichte oefeningen
 • Bonus: Toolkit die je direct kunt inzetten in je eigen praktijk
Edith & Bente

Over de opleiders

“We hebben in onze eigen reis en ontwikkeling ervaren dat er in de verschillende wijsheidstradities, (wetenschappelijke) methodes, spirituele stromingen en in de gangbare trainingen prachtige puzzelstukjes verscholen liggen, maar dat de concrete handvatten vaak ontbreken. En dat is nou precies wat wij zelf zo belangrijk vinden: dat je er werkelijk iets mee kunt.”

Edith Horsting

Opleider

Wat Edith van jongs af aan al boeit is mensen begeleiden in het steeds subtieler afstemmen en begrijpen van hun binnenwereld in een betekenisvolle wisselwerking met de buitenwereld. Hoe meer je bewustzijn verruimt hoe meer toegang je hebt tot een oneindige, direct toegankelijke wijsheid en potentie. Daar een leven lang in doorgeven en in blijven leren is wat zij het liefste doet.

Sinds 2009 werkt zij als coach en trainer binnen diverse (corporate) organisaties. Ze is o.a opgeleid aan the Coaching- en Counselling Europe in Den Haag, volgde de coachopleiding aan het Emotie Expertise Centrum en nam 3 keer deel aan de 9-daagse School for the Work (van Byron Katie). Verder zij opgeleid in Deep Democracy (level 1 t/m 3), NLP Practitioner, Geweldloze Communicatie, Hatha en Yin Yoga en volgde het certificeringstraject van de Wim Hof Methode. Momenteel volgt zij de 4-jarige opleiding tot Haptotherapeut.

“Wanneer je de verbinding aangaat met wat er leeft in jou, je omgeving én met wat realiteit is, is het bijna magisch om te merken hoeveel verbinding, helderheid en rust er ontstaat in zowel jouw binnen- als buitenwereld”.

Bente Heijtel

Opleider

Bente laat zich van kleins af aan al leiden door een sterk innerlijk kompas en rond haar 15e ontspringt haar diepgewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling. Het leven zelf is haar grootste studie en door de jaren heen kiest ze een ervaringsgerichte weg om zichzelf verder te ontwikkelen, want ze weet; there is so much more to life. Éen van haar grootste teachers is Penney Peirce: een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling wereldwijd.

Sinds 2009 werkt Bente als coach & trainer en faciliteert zij uiteenlopende trajecten binnen verschillende (corporate) organisaties, waarbij persoonlijke ontwikkeling altijd het fundament vormt om tot professionele ontwikkeling te komen. Tot 2013 werkt zij onder de vlag van een Coaching & Trainersbureau, sindsdien samen met Edith onder eigen naam.

Bente is naast haar studie Communicatie, opgeleid in de Lichaamsgerichte Psychologie en volgde de Coach opleiding aan het Emotie Expertise Centrum. In het gedachtengoed van Deep Democracy (level 1 t/m 3) vond zij een concrete methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Daarnaast werkt zij graag met het fundament van Geweldloze Communicatie, omdat het je leert spreken vanuit een dieper contact met je eigen binnenwereld. Adem- energie en ontspanningswerk leerde ze o.a. tijdens de 3 jarige Transformatieve Yoga opleiding en haar Mindfulness opleiding. En het certificeringstraject in de Wim Hof methode leerde haar o.a. over de kracht van mindset & koudetraining. Recent volgde zij Transformational Presence, op basis van de betekenisvolle boeken van Alan Seale. 

Word een Navigator

volg je training in 3 stappen:

Navigator Level 3

Meesterschap

4-daagse training op locatie

Lees meer

Tip: Kies je direct voor level 3, dan krijg je gratis toegang tot onze online programma’s level 1&2.

Liever in 3 termijnen?

Meesterschap

4-daagse training op locatie

Lees meer

Tip: Kies je direct voor level 3, dan krijg je gratis toegang tot onze online programma’s level 1&2.

F.A.Q.

Ja, je kunt op elk moment starten met de training en je kunt het programma in je eigen tempo doorlopen. 

Ja, je kunt op elk moment starten met de training en je kunt het programma in je eigen tempo doorlopen. 

Hoewel er geen één-op-één begeleiding in dit programma zit, kun je ons wel altijd een mail sturen met je vraag zodat we je verder kunnen helpen in jouw proces.

Dat is helemaal aan jou. Het hele programma staat in één keer open zodat je zelf kan bepalen in welk tempo je de lessen laat opvolgen.

Ja dit is een voorwaarde ongeacht je opleiding en werkervaring. Nice to know: bij inschrijving voor de fysieke opleiding kun je de online cursus met een aantrekkelijke korting aanschaffen.

Voor iedereen die al bekend is op de weg van persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die verder zoekt dan de gangbare trainingen en opleidingen. Voor trainers, coaches, therapeuten en psychologen en die zichzelf willen blijven ontwikkelen en de opgedane kennis en tools willen integreren in hun praktijk, workshops of trainingen.

Als de teksten op deze pagina resoneren, dan zit je goed. We kiezen in deze training juist voor een heel concrete en praktische handvatten om krachtig te leren navigeren vanuit een ruimer bewustzijn. In deze training behandelen we geen technieken voor aura lezen, reading of healing. 

Dat kan. Stuur je mailtje naar info@check-inacademy.com en je ontvangt van ons een overzicht met de mogelijkheden en kosten. 

Deze training verdiept en verrijkt jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt meer stuur- en veerkracht, waardoor je zeker ook steviger staat in je werk en in de uitdagingen die er dagelijks op je pad komen. 

Ja hier staan we zeker voor open. Stuur ons even een mailtje naar info@check-inacademy.com.

Via onze nieuwsbrief (max 1x p.m.) blijf je op de hoogte van alle toekomstige ontwikkelingen, trainingen en producten. Je kunt je hiervoor aanmelden via de volgende link: aanmelden nieuwsbrief

De praktische vertaling van het werk van o.a. deze toughtleaders vind je terug in onze training.

Geïnspireerd op het werk van:

Ph.D Lisa Miller

Lisa Miller is hoogleraar aan Columbia University & oprichter van het Spirituality Mind Body Institute. Haar baanbrekend onderzoek, geschreven artikelen en boeken over spiritualiteit in link naar veerkracht zijn waanzinnig inspirerend en richting gevend.

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle helpt talloze mensen over de hele wereld een staat van levendige innerlijke vrede in hun dagelijks leven te ervaren. Zijn leringen richten zich op de betekenis en kracht van aanwezigheid, de ontwaakte bewustzijnsstaat, die het ego denken overstijgt.

Penney Peirce

Penney Peirce is een pionier op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en verwondert ons al jaren met al haar boeken & trainingen. Ze is een echte visionair en gespecialiseerd in innerlijke energiedynamiek, uitgebreide perceptie en transformatie. 

Mooji

Mooji is een spiritueel leraar naar wie je eindeloos kunt luisteren. Tijdens zijn podcasts en satsangs helpt hij je om jezelf vrij te maken van de vele manieren waarop het ego zich in jou manifesteert. Mooji wordt gezien als een lichtbon in deze wereld. Zijn aanwezigheid, wijsheid en begeleiding wijzen ons op wie we zijn, zonder de beperkingen van je geconditioneerde zelf.

Vera Helleman

Vera Helleman is de enige Nederlander in dit rijtje, maar verdient wat ons betreft een plek op het wereld podium. Vera is een visionair, helder voelend en is oprichter van het Emotie Expertise Centrum. Vera is uitmuntend in het overbrengen van energetische logica en begeleidt mensen vanuit de non-dualiteit in het proces van het ontwaken van je ware potentieel. 

Alan Seale

Alan Seale is bekroond auteur, inspirerend spreker, leiderschap- en transformatiecoach en oprichter & directeur van the centre for Transformational Presence — A way of showing up to life and leadership. Met zijn werk inspireert hij mensen wereldwijd om verder te kijken dan de geijkte op kennis en onderzoek gebaseerde methodes en meer ontdekkingsgerichte, intuïtieve en creatieve benaderingen te gebruiken.