ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze website is eigendom en in beheer van Check-in Cards. Door onze website te bezoeken en/of onze producten aan te schaffen, stemt u als gebruiker of consument in met de volgende algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle gebruikers van deze website zoals browsers, leveranciers, klanten, handelaren en/of diegene die bijdragen aan de inhoud.

Copyright

Voor zowel Check-in Cards, het merk, het logo, de illustraties, de foto’s, de teksten en de inhoud geldt het copyright en het intellectueel eigendomsrecht voor zowel de website als de producten. 

Check-in Cards mag niet worden gereproduceerd, gebruikt of vertegenwoordigd  may not be reproduced, used or represented, in whole or in part, without written authorisation from Check-in Cards under penalty of legal proceedings. In accordance with the provisions of the Dutch Intellectual Property Code, only private use is authorised.

klantenservice

We helpen je graag wanneer je vragen of opmerkingen hebt over Check-in Cards via de e-mail (info@check-incards.com), of neem even een kijkje op onze FAQ pagina.   

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden en/of onze website aan te passen of delen ervan te vervangen. Het is de verantwoordelijkheid van de consument om hier van op de hoogte te blijven door deze pagina periodiek te checken. Voor elk nieuw product dat in de toekomst wordt toegevoegd aan de webwinkel gelden deze algemene voorwaarden.  

Winkelen bij check-in Cards

Zodra de gehele betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling geaccepteerd en sturen we een bevestiging dat de bestelling is verwerkt, wat een niet bindende aanvaarding van uw bestelling is. Onze aanvaarding van uw bestelling wordt geleverd met de verzendbevestiging. We behouden ons het recht voor om een ​​bestelling op elk moment en zonder aansprakelijkheid te weigeren.  

Verkrijgbaarheid

Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Indien uw bestelling niet uit voorraad leverbaar is, nemen wij contact met u op. U kunt wachten tot het artikel uit voorraad leverbaar is of uw bestelling annuleren.

Kortingscodes

Per bestelling is het gebruik één kortingscode toegestaan. Indien correct ingevoerd, genereert de kortingscode de korting in uw winkelmandje. Helaas is het niet mogelijk om codes achteraf te verwerken nadat de bestelling is geplaatst vanwege de kosten van bankverwerkingskosten voor restituties. De beste manier om op de hoogte te blijven van aanbiedingen is via sociale media.

BEStel fouten

U kunt fouten in uw bestelling corrigeren tot het punt waarop u tijdens het bestelproces op doorgaan met afrekenen klikt. Als de bestelling is verzonden, bent u aansprakelijk voor de kosten van levering aan en retourlevering. Raadpleeg ons restitutiebeleid voor meer informatie.

Prijzen

Let op: de aankoopvaluta is EURO – alle andere valuta kunnen alleen als richtlijn worden gebruikt. Alle prijzen zijn inclusief BTW tegen de huidige tarieven.

levering

Voor de bezorging moet u extra betalen. Het tarief is afhankelijk van het bestelde land. Elke bestelling voor 12.00 uur wordt dezelfde dag verzonden en de volgende dag na 12.00 uur. We bezorgen de goederen op het adres dat u opgeeft voor levering in uw bestelling. 

Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor niet-levering als gevolg van een fout op de besteladressen, noch voor verlies of schade aan de goederen nadat ze zijn geleverd in overeenstemming met uw leveringsinstructies (tenzij dit wordt veroorzaakt door onze nalatigheid).

Geschatte levertijd in:

  • Nederland: binnen 2-3 werkdagen
  • Europa: binnen 10 werkdagen
  • Wereldwijd: binnen 20 werkdagen
  • VS en Canada: binnen 5-8 werkdagen (afhankelijk van de staat en de locatie)

Levertijden zijn niet gegarandeerd. Als de levering wordt vertraagd door een oorzaak buiten onze wil, kan de leveringstermijn wordt met een redelijke termijn verlengd.

Annulering

U heeft het wettelijke recht om uw bestelling binnen veertien dagen na ontvangst van uw goederen te annuleren. Als u uw bestelling wilt annuleren, moet u ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. U hoeft ons geen reden op te geven voor de annulering, maar u bent wel verantwoordelijk voor eventuele kosten in verband met de retourzending.

Annuleringen worden alleen verwerkt met een door ons verstrekt retournummer. Nadat u ons binnen 14 dagen heeft laten weten dat u het product wilt retourneren, heeft u nogmaals 14 dagen om ervoor te zorgen dat het product is geretourneerd. Het is noodzakelijk dat u het ontvangstbewijs van uw retourzending bewaart, zodat we het kunnen volgen.

Op voorwaarde dat de betreffende goederen door u worden geretourneerd en door ons worden ontvangen in de staat waarin ze zich bevonden toen ze bij u werden afgeleverd, betalen wij u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 30 dagen na uw bestelling terug.

Als u de aan u geleverde goederen niet retourneert of de kosten van levering niet betaalt, hebben wij het recht om de directe kosten van het terughalen van de goederen in mindering te brengen op het aan u door ons terug te betalen bedrag. Dit is ook van toepassing wanneer wij defecte of beschadigde producten retour ontvangen.  Als u uw bestelling annuleert, maar wij hebben de goederen al verwerkt voor levering, dan is het niet toegestaan de goederen uit te pakken wanneer u ze ontvangt en moet u de goederen zo snel mogelijk naar ons terugsturen op ons contactadres op eigen kosten en risico.

Retourzendingen kunnen naar het volgende adres gestuurd worden:

Amsteldijk Noord 120

1183 TJ Amstelveen, Nederland

Aansprakelijkheid

Als u de bestelling niet binnen 30 dagen na de datum waarop u ze heeft besteld, ontvangt, zijn wij niet aansprakelijk jegens u, tenzij u ons binnen 60 dagen na de datum waarop u het product heeft besteld schriftelijk op ons contactadres heeft gemeld.

Als u ons onder deze voorwaarde een probleem meldt, is onze enige verplichting, naar uw keuze:

  1. om goederen te vervangen of te repareren die beschadigd zijn.
  2. om een ​​eventueel tekort of niet-levering te verhelpen.
  3. om u het door u voor de goederen betaalde bedrag terug te betalen.

Bepaalde nationale wetten kunnen de invoer of uitvoer van bepaalde goederen naar u verbieden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid noch bieden wij bemiddeling met betrekking tot de export of import van de goederen die u koopt. U bent aansprakelijk voor alle douane-, invoerrechten of belastingbedragen bij de invoer van goederen.

Disclaimer

U aanvaardt alle verantwoordelijkheid en risico voor uw gebruik van de producten en diensten. Er is geen garantie dat u bepaalde resultaten zult behalen met de producten en diensten van Check-in Cards. Alle informatie die wordt verstrekt in verband met de producten en diensten is bedoeld ter inspiratie, educatie en amusement voor een algemeen publiek en niet als specifiek advies voor een individu of bedrijf. De geproduceerde inhoud is in geen geval bedoeld om het gedrag of de mening van de gebruikers te beïnvloeden. Geen van onze producten en diensten mag enig medisch of psychologisch advies vervangen.

Privacy

Uw gebruik van onze diensten is onderworpen aan ons Privacybeleid, dat in deze voorwaarden is opgenomen. Door een van onze diensten en producten te gebruiken, erkent u en stemt u in met onze vergaring en gebruik van informatie zoals uiteengezet in het privacybeleid.